Стандарден нивен производ по кој порано беа препознатливи (и уште се). Добра е, фино мелена, покривна.
Фала ви, барам замена за Mac Blot, нешто што ќе матира повеќе часа, а пудрата од ГР ми се гледаше таква
Каде низ Скопје се има golden rose продавници? Каде има најголем избор на кармини и моливчиња за уста??? Во гтц нема избор, бев пред некој ден се разочарав ептен! Неколку креони и 5-6 моливчиња имаше, од кои некои моливчиња беа користени и така ставени на продажба и баш си помислив што е работава... Ниту една нијанса што ја барав ја немаше на залиха од креоните и моливчињата. Ужас! Пола од производите ги немаше на залиха.
Има штандови во Сити мол, Ист гејт со сигурност, а за др продавници освен во Гтц не знам каде може да има
Не баш. Ја имав копијата на Crystal noir Versace немаше ниту мала сличност со оригиналот, на алкохол мирисаше и секако немаше трајност. За другите не знам, ама овој не го препорачувам.
И мене ме интерисира која нијамса ја зимате вие шо сте беле. И јас сум бела снег и со контура изгледам како лицето да сум го мачкала со кал