Девојки знае некој колку се овие палети ? И некаде низ темава прочитав пигментација средна ... како сте задоволно ако некој ја има?
Јац имам 3 од овие и како што кажале погоре,пигментацијата е средна.Црно-сивата и кафеавата се убави.а од зелената сум разочарана цената во парфимерија им е околу 280 денари ама јас ги земав од пазар за 150
За 150? Огромна разлика во цената е ... не очекував дотолку , јас мислев во парфимерија да одам сега ме замисли
Многумина ги фалат, ама јас не сум задоволна од нивната козметика. Се што сум пробала ме разочарало... За малку повеќе пари ми има многу подобра козметика.
Се што сум користела досега од Голден Роуз бев задоволна, особено од лакчињата, но пред неколку дена се разочарав од лакот што го купив од продавницата на Г.Роуз што е во ГТЦ. Толку беше никаков, густ , не се познаваше убаво на нокти. Го има тој ефект како некој ацетон да ставил накнадно ... Срамота, но како и да е, сум купувала лакчиња досега од многу други места и ниеден не се погодил таков како овој, башка што се и поефтини од овде.
Маскара моливче сјај кармин и лак сум користела на голден роуз и задоволна сум а и за тие пари се одлчни
Ме интерсира дали некоја го има користено гелниот зацврстувач за нокти 80 ден. ми кажаа нешто како лак било само наместо лак имало гел некоја знае?
Речиси секој козметички продукт кој го користам е од Golden Rose. Многу сум задоволна од нив. Не го иритираат лицето и се квалитетни. Според мене, најдобра марка на шминка
До сега од Golden Rose имам користено маскари, туш за очи, лакови и задоволна сум, сакам да купам пудра од таму и ако може да ми препорачате која да ја земам и како сте задоволни од пудрите ?
Не се сеќавам точно, беше околу 300-350, но мене ми требаше попокривна и се преврлив на Римел лонг ластинг, 320 ден.
Кој лак е подобар (не се лупи,не паѓа при бањање и е долготраен) http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 9eRTJ-mvfw или http://2.bp.blogspot.com/-hSGXm3MKTXw/U ... R-26-3.JPG
За каква кожа е оваа во стаклено пакување? И сакам да ги прашам оние што ја користеле минералнава во бело пакување дали после одредено време им замирисува? Мене почнува да ми мириса некако на тешко, на кисело и ја фрлам недокористена
Јас имам сува, мислам дека е за сува/комбинирана, инаку втората и мене почна чудно да ми мириса, а првата има многу убав нежен мирис. ова го пишува на страната: Golden Rose fluid foundation for today's modern woman, it's long lasting foundation which ensures a perfect wear all day and immediate smoothing with a matte-finish effect. It has organic filters for sun protection and contains Vitamin E known to be nourishing and anti-oxidizing.
Многу сум задоволна од Голден роуз производите.Сум имала досега маскари користено, од кои една 100 денари која беше многу добра, и исто сега имам уште една во лилаво паковање ист така мопгу добра, 250 денари.Користам и црно моливче кое многу одговара на моите очи, не се рашлакува брзо и евтино е, 100 денари.И сега во план сум да купам и туш, па кје видиме тој како ќе се покаже.