Да,го има кај нас,лично јас го имам и е пре преубаво,не се брише лесно и стои цел ден,180 денари му беше цената,го има во Штип,а верувам и во другите градови.
Девојки јас зедов да ја пробам и ја користам за контурирање на лисето поточно за осветлување на кои делови мислам дека знајте сите,не се лоши доста се кремасти и а таја намена мене ми е ок искрено... А за цело лице јас не би го користела бидејќи имам мн чуствителна кожа...Инаку го зедов околу 200 денари и има и во БТ незнам кој праша точно,јас го зедов од јавор на првиот спрат каде што се продава козметика има и тестери да се пробат и све,јас зедов една нијанса посветла,не се лоши...
Баш денес си зедов ваква боја кармин малце потемна 140 денари нешто слично како на сликата.Многу се добри а не се скапи.Мојот е нијанса 3 а има и нешто како ова на твојата слика.
ај совет ја има ли некој користено камената теракотна минерална пудра од golden rose најскапа им е 220 а гледам имаат и некоја paris од 110 која е подобра
и така мислев но ме буни во тестерите кај минералната камена има две налик на бронзери во две нијанси една половина посветла друга потемна тие бронзери им се или камени пудри а дргите им се во една нијанса
http://www.goldenrose.com.tr/en/product/4/face-foundation-compact-foundation/1 колку пари е камената пудра и дали сте задоволни од неа доколку ја имате?
Јас го имав и имам сеуште пошто не го користам овој. Инаку јас лично ич не сум задоволна бидејќи е прмногу течен еве од кога го имам пак е водлест, баш пред некое време ај да видам да испробам така неколку варијанти т.е побрзо цртање, ама ништо на едното око се направив како панда, буквално од што беше водлест и се преслика на капаците и трепките... на другото почекав да се исуши. А го имав земено за смешна ценичка 70 тука некаде.
Еее за овој зборам, мене ми се супер, лесно се црта, брзо се суши, најдолго што сум го носела биле 4 часа и не се изгуби.