Дојдов да ги пофалам новите мат-моливи(кармини). Прекрасни се, убаво се нанесуваат а и убави боички имаат. Барав некоја беж боја, малку на кафеавкасто ама никако неможам да најдам. Како замена го земав овај и стварно е прекрасен.
Лакчињата express dry ги има кај нас така? Колку се отприлика, одамна не сум влегла па не ми текнува дали сум ги видела.
Мајка ми и сестра ми имаат куп кармини на голден роуз, и лакови А сакам да прашам оваа палета добра е?
Претходниот пат кога го зедов лани беше 0 после 100 го зедов.Зависи и каде. Јас ја имам онаа со зелените нијанси бела сива и црна.Добра е светкави се моите.
Karminite i lakcinjata im se ok dobri se megutoa osven niv nisto drugo ne mi se dopaga, maskarite im se katastrofa
Fatalnata - Golden Rose ultra volume x4, црна со златно капаче. Дава огромен волумен но единствен недостаток е што се суши малку побргу од другите. Ги видел некој кај нас mineral terracotta powder? Ги донесоа кај нас и ако да, знае некој цена?
Дали ги има овие нови сенки во продавницата на ГР кај рекорд? И која цена се? Спојлер: Longstay eyeshadow quatro
Дали имате некакво искуство со голден роуз пудрите? Ете за оваа конкретно мислам, но и други предлози не би биле на одмет.
@christinnn од сите пудри на ГР само оваа ми се допаѓа, многу е пријатна на лице и е како хидратантна, погодна за сува и евентуално комбинирана со плус камена. Исто има и светли нијанси што е доста плус. Само што покривноста е средна накај слаба.
Некоја од вас ја има користено маскарава? Ми се падна на подарок во едно списание па баш ме интересираат ваши коментари. Порано користев една маскара на ГР со златно капаче што е и многу беше добра