Јас многу долго време користам тушеви на голден роуз, не мириса на алкохол и ништо не ми е на очите. Провери го рокот
Гарант е до рокот, ништо ако чуваш фискална можеш да направиш рекламација да ти го заменат со друг туш.
Од голден Роус моментално имам само две маскари Од црната не сум нешто задоволна, четчето не ми одговра, многу се превиткува, а и многу време треба додека се исуши по нансеувањето Златната е екстра, брзо се суши и стварно им дава волумен на трепките, четката е цврста, влакненцата се доста густи..
Ima edna parfimerija pozadi Biser sto drzi GR. Se naogja vo stariot trgovski, odma karsi Tinex. Vo nasoka koga doagjas od Biser, ke vidis karsi Tinex ima Eurofarm apteka na kjosot, pa edna-dve prodavnicinja i parfimerija. Vo istiot red ima i Sara Fashion, ke ti posluzi za orientacija. Znaci, vo redot na Eurofarm i Sara Fashion, karsi Tinex. Ako si od aerodrom, ke se snajdes 100%
Можеби веќе има пост за ова, но ако не ви е проблем да ми одговорите Каква острилка користите за новите мат кармини од голден роуз?
Јас имам неколку и сум задоволна. Пигментирани се и лесно се блендаат, за таа цена се одлични. Јас имам двојна острилка на Essence (оваа од лево), за тенки и дебели моливчиња, презадоволна сум и ако ја најдеш ја препорачувам. Некаде прочитав дека го отвараат задниот дел и го буткаат карминот нанапред, ама не сум пробала и не знам како функционира тоа.
Јас истата ја земав од штандот на Голден Роуз во Сити мол во петокот, таму беше 60 денари. Мислев дека секаде им си исти цените. Уствари може и баш деновиве да ја поскапеле..