Da ima,jas imam so srebreni svetki,no odamna mi e ne mi teknuva tocno na cenata,mislam deka bese okolu 150den
дали некоја од вас ги користела коректорите на г.роуз во вид на пан стик и како сте задоволни? сакав да купам два различно по нијанса за контур што мислите ги бива за тоа?
Мене ми беа некако мрсни, а и полесно се контурира со камените прозводи, подобро се мешаат и поубав ефект даваат според тоа што сум гледала на јутуб.
Кај нас во Гр излегоа во продажба нови мат кармини на Голден Роуз. Дали ги донесоа во Мк , ги има ли некоја пробано? Гледам имаат интересни нијанси
Незнам да ти кажам , ама сигурно ќе ги донесат Овде на грчката страна на ГР , имаат најавено дека ги донеле веќе но еве баш утре ќе проверам, да видам дали ги донеле во мојов град овде 10 е мн убава и 05 и 01 не се лоши
@lovelygirl39 Зависи што ти треба од козметиката на Golden Rose, но потешко се наоѓа. Порано имаше дел од производите во парфимеријата Уна, но не знам дали се уште работат со овој бренд. Може да провериш во дрогеријата Биофарм каде што има некои штандови со козметика, па меѓу нив можеби ќе ги најдеш производите на Golden Rose.
Да се занеле, гледам и по хајлајтерите и другите новитети сите се со повисоки цени од оние типичните за нив.
Новите карминчиња или сјаеви како и да е, уште ги нема кај нас. Прашав во Голден Роуз продавница, па дали веројатно таму не е снабдена уште незнам. Таа продавачката ми кажа дека во текстура биле исти со мат сјаевите на Малена. Ме чуди како вика ги нема уште кај нас, а им го знае составот