Decki, aj vaka edno tro glupo prasanje do vas ...Ovie mat karminive ko molivcinja so se na gr, se ostrat ili imaat nekoja finta na vrtenje...ili pa samo toa na pocetokot go imaat? XD Dve imam do sega kupeno ama gi nemam do tolku istroseno za da vidam dali se ostrat ili se vrtat nekako... Aj upatete me
Јас имав и ги оштрев зошто неможев друго а се пробав,мислам дека ми кажаа дека се вртеле некако ама верувај секако пробав и џабе хаха.
@BlondPrincess I jas prvo mislev za ostrenje ama taka vo drustvo so devojki zboruvavme za ova I nekoja kaza se vrtele, ama kako, ne razbrav Probaj probaj I nisto... Aj si vikam vas da ce prasam poubo da mi objasnite
Моливчињата мат кармини што се, доколку немате со што да ги острите,извадете го горниот дел кој што е обоен нели и покаажува каква боја е моливчето и со некој по тап предмет притиснете надоле и решен проблем
Некоја од вас да ми препорача маскара на голден роуз, да е интензивно црна и да не ги слепува трепките?
И јас ја имам палетава и многу сум задоволна од пигментацијата, користија со четка со погруби влакна како таа од нивниот бренд за контурирање или има една двострана четка од Jambo околу 80-100 ден е ама супер е за бронзер.
Имам пробано доста производи на голден роус и сите ми се ок но голем впечаток ми оставија мат течните кармини прекраснииии сеее..