@Rabbit Втората е околу 450. И јас ја имам првата во кафеави нијанси и одлични се.Убави бои и убава пигментација. @Avery
Da ti kazam ova im e megu poskapite raboti. Ne koristam mnogu nivni proizvodi vo glavno lakovite i proizvodite za vegi. Ali za molivcevo cenata e visoka. Kvalitetno e i se ali sepak e GR
Па за некои производи им вреди искрено и цената, особено поновиве производи им се многу квалитетни. Искрено до сега од ниту еден производ се немам разочарано.
Мене ме интересира дали ги имаат кај нас Sheer shine stylo кармините и колку пари се. Можеби @Rose96 знае, јас навистина не сум во тек.
@Mishela @ванилала 160 ден ама ги немам сеуште пробано, деновиве баш ќе се подновам со некоја нијанса ми здосадија мат кармините хахха
Здраво девојки Дали може некоја од вас, ако знае да ми каже новиот сет блендери колку чини ? Благодарам
Јас имав порано од макс фактор и никако не му ја сфатив поентата, го користев место молив. Ајде некој ако сака да пише како најдобро се користат.
Primetiv deka cenite vo Skopje i cenite po drugice gradovi se dosta razlicni..nema logika i e ne fer.