Се острат ли мат моливчињата оние дебелите? Го потрошив до кај што се гледа и сега не знам дали толку е или се острат надоле?
Edno prasanje do tie koi go imaat freedom makeup artist pro pad vo crvena boja koe sodrzi rumrila,konuri I hajlajteri..kako ste zadovolni so paletava,zbor dva okolku pigmentacijata I dali vredi...mn sum zagreana po NEA pa duri ne ja imam kupeno da be zgresam....
Машинката може некогаш и проблем да ти прави, да ти ги поткршува. Во тој случај ќе го отвориш задното капаче и ќе земеш некое потенко моливче или што да е и ќе потурнеш на задната страна колку што ти треба од моливчето. Јас така правам.
Да се надоврзам на разговоров...мене така една острилка ми упропасти два лип лакнери на голден роуз се дури не се сетив на финтава која лејди ти ја предложи...моливите ко загреота ми се направија...
Лелелле никат не би ми текнало на ова! Не ни знаев дека се отвара долниот дел А тмн мислев да ја земам острилката, господ здравје да ти даде, ми зачува 100 денари
Леле, сега и јас ќе си купам Сестра ми се уби да ги користи, јас само вртнам глава, ме нервира да острам Чим можело да не се острат уште утре си купувам.
Сакам да си купам од мини велвет течните кармини..ако случајно некоја од вас ги фати на радар да даде инфо, бидејќи до скоро немаа добиено во продавниците..
Девојки за велвет мат зборите или за течните кармини? Зашто за течните кармини овде во Гр ми рекоа дека секој посебно ќе се продава по цена од 2,60 ама за малите зборувам За тие велвет мат знам дека се продаваат заедно
Да,по 6 пакувани во мало кутивче...се гледаат нијансите. малечки се,ама мене ми се погодени пошо ретко ги користам. Вака изгледа Спојлер
Од мини велвет карминчињата ти ставија членкиве слика и ти кажаа цена . А новите мини течни кармини не се сеуште пуштени во продажба. Незнаеме за кои мислиш поточно веројатно се имаш збунато.