Сеуште ги немам потрошено новитетите од пред некое време што ги купив, сакам се од овие по новиве новитети. Паричникот ми плаче
Вчера бев по продавнициве да прашам кога ќе ги донесат ми рекоа со сигурност нареднава недела ќе ги има секаде ова за во Гр Инаку , од темниве нијанси сега нема да земам , здравје таму есента , сега може четвртата од десно да ја земам , првата црвената и евентуално од старите бои 03 и 07
Ако мислиш за кармините , истата цена сигурно околу 270 мислам дека се а ќе има од истите и во мини издание
Леле @koritsaki, истите комбинации си ги вртам и јас во глава - само одземам/додвам по некоја. Без сомнеж вака ќе пробам повеќе различни кармини. Засега апсолутни хитови ми се кафеавиот под број 16 и виолетово-бургунди 05. Вториот е феноменален, многу ми се допаѓа.
@Mishela а општо ги немаш никогаш пробано карминиве на Гр? Јас 10 ја имав и ја потрошив докрај , 05 имаше многу убава боја ама го фрлив зашто почна масло да тече , истото и со 16ката ми се случи. 15ката ја имам дома исто е многу убава вино боја. Сега кога ќе земам кармин од ГР ќе земам од тие во мини пакување да ги пробам.
Ги имам, ама сакам уште. : )))) Ми пуштаат масло за многу кратко време и ги фрлам, не ми се допаѓаат кога стануваат такви лепливи и криво ми е што не успевам да ги потрошам ниту до пола. 5, 15 и 16 ми се фаворити, сега сакам да си најдам убава розе нијанса а да не биде 10 затоа што не ми се допаѓа како ми стои. Па еве ми прилика да пробам повеќе со надеж дека мини-верзиите полесно ќе ги потрошам пред да почнат да стануваат „маслени“.
@Mishela да , затоа и јас сакам од тие малите во врска со маслото незнам , дали така ми се погодија тие два кармина овој 15ката го имам околу 6 месеца и сега засега е во добра состојба
Па моментално е таа цена на тие што ги има затоа мислам дека помаливе би требало да бидат поефтини. Инаку јас носам само nude кармини, и го имам 13ка од течниве, преубава кремаста розевкаста боја има. Затоа сега им се израдував на маливе и ги чекам да стигнат, да пробам други бои сакам а бидејќи се мини и да не ми се свиѓа барем ќе е поефтино
Цената ќе им биде на пола од сегашната, мислам дека не се разбравте добро на кои кармини мислиш зашто правевме муабет и за некои нови од Голден Роуз.
Го купив маркеров на Golden Rose и тоа бр.106 ... Не можев да го извадам. Ги откорнав усниве од триење, со отстранувач па со млеко. Никогаш повеќе нема да купам вакво нешто.