Рецензија на дел од новитетите на Голден Роуз http://rosee96.blogspot.mk/2017/06/golden-rose-new-in-spring-edition.html
Има ли некој картичка за попуст од Golden Rose? Како изгледа? Најдов дома нешто како црна визит карта од Harbini kozmetika, па не знам дали е тоа тоа.
Истата е, само однеси ја да ти ја заменат јас имав таква, од првите е таа и ми ја сменија само што излегоа новите
А како се добиваше клуб-картицата? Со секоја сметка над 1000 денари или? Уште од таму немам клуб-картичка.
Леле, леле, а што фино со месеци ги заобиколувам продавнициве. Страв ми е дека тешка пара ќе оставам уште на „добар ден“. Новиве производи им се неверојатно примамливи
Јас си го купив хајлајтерот во стик. Го користам и како сенка за очи, за секојдневен изглед ми е прекрасен. Значи, утре да се фаќа ред и да се земе едно црвено карминче од маливе. Ете кој ми бил суден.
Ете кај ќе се трошат пари утре. Ако излезам со едно карминче, Антолина да не се викам ( си го пишав правото име прво ).
Туку, ги имаат ли донесено во Голден Роуз течните мат кармини Габрини? Имаат многу фини нијанси, а и веројатно не се скапи, па би купила. Ми се чинат подобри од малтерот за усни Малена.
Ги немаат уште .. Имам гледано по турските блогови дека Габрини имаат добри производи ама кога и дали ќе ги донесат тука