Тушот на ГР cat eyes waterproof. Кога го купив четката си беше океј, составот на тушот супер и таман се израдував дека конечно си најдов туш на место што стално ќе го купувам. Но, по отприлика 2 недели ова се случи со четката, ме разочара ептен, ама сепак не бев изненадена зошто на тестерот во нивната продавница четката изгледаше баш вака ко на сликите (а тоа е моменталната состојба на мојот туш). Изгледа некоја од состојките прави да се изменат влакната. Ајт во канта. Никогаш повеќе
И мене така ми се прави, па по некое време па се лепи. Супер е, со месеци го иам и често го користам, иам плачено со него и не се извадил. Не требало да го фрлиш...
Така ќе треба цело време да му ја предвидувам состојбата а тоа не е добра идеа ако некогаш имаш помалку време за спремање
На странава Нarbini cosmetics гледам дека некои производи од Makeup Revolution се на намаление, е сега, попустов е само ако купиш онлајн, или и во продавнициве на Golden Rose го има, и до кога трае?
И мене истото со четката ми се случи, со ножици ја пресеков малку и сега ок ми е ама нема повторно да го купам тушот.
Јас па воопшто не сум задоволна, првпат користам фиксатор не знам дали и другите се такви ама многу е воден и како да ми ја размачкува шминката и брише пудрата, а иначе многу убав сјај дава на лицето само на т-зоната ми изгледа како мрсно и кај што има хајлајтер
Јас имам доста работи купено од голден роуз и сум задоволна. Никогаш реално не сум имала проблеми со шминката,така да ок е
Првата не е на mur, мислам дека е на Кет Вон Ди. А втората ја немам забележано. Првата на Кет многу ми се допаѓа.
Направено е како dupe, евтина варијанта на првата е таа на мајкап револушн. Ако некоја ја забележи нека пише.