Ај некој нека ми прати линк од нијансите на новите мини мат кармини или рецензија ако има направено ? @marama @Rose96
Девојки, збор два за подлогата за пудра на ГР. Таа како безбојна што е.. не знам додуша дали има друга. За каква кожа е?
Dream Eyebrows Pencil го користам јас веќе многу долго време. Има структура како восок и многу природно изгледа на веѓите. Моето е нијанса 306. Не е воопшто скапо, мислам дека е околу 80-100 денари.
Има во ГР сјаеви за усни? Ако да какви се и по колку се? Знам дека имаше порано ама сега не сум загледала
Голден Роуз имаат -30% попуст на make up revolution козметиката до крајот на месецов. Имаше плакат залепен во продавницата кај Рекорд.
Каде има продавници на друго место? Јас само го знам штандот во Сити Мол ама кога барав немаше многу избор на MUR.
Inace taa prodavnica pozadi biser ne e ista GR kako ovie drugive prodavnici. Imeto e drugo, samo sto imaat zalepeno GR na cel dukjan. Za da mislis deka e GR kako drugive prodavnici, a vsushnost ne e. Razlichen gazda e.
Земав пред некое време палета сенки од make up revolution, и мат карминче од тие малите што ги кажувате, по 115 денари, за проба го земав. Спојлер: слика Сенките со добри четки и малку вештина, и не ми треба шминкер Баш истата палета е, горе се мат а доле светкави, не многу, суптилно. Многу убаво се нанесуваат, јаки бои ( пигментирани) така ли се вели, супер супер Спојлер: слика Нијанса 20. Преубав е, многу убава линија на усните дава, долготраен. Само подобра хидратација на крајот на денот затоа што е сув, и ја суши устата.
Зар ги покачија малецките карминчиња на Голден Роуз од 95 на 115 денари??? Видоа дека повеќе им се трошат од макси-верзиите и ајде...глупоштини. И тоа, ептен очекувани глупоштини, прашање на време беше кога ќе ги покачат.
Палетата 415 денари мислам беше, имаше некој попуст, ја земав од Голден Роуз кај Порта Буњаковец. Не ми се давале многу пари на сенки никогаш искрено, ама оваа вреди за тие пари, и сфаќам дека не треба да ја потценувам моќта на добри сенки за очи