Ги има ли кај нас и која цена? И искуства или swatches. Палетава ја најдов како Golden rose metals sculpting palette.
Јас против грицкање имав. Пред 5 години - со малку труд од себе и тоа против грицкање се спасив. За друго не знам.
Ќе заприметат дека се троши нешто и веднаш ја покачуваат цената. Golden rose rich color лакот за нокти беше 60 денари, сега е 70. Чекај и ice chic да ги поскапат, па да земам и јас како сите на козметичар да си одам за ноктите.
Затоа јас си купив два сета од оние гел-лакови без печење. Еден светол беж, друг бордо-црвен и сосема доволни ми се за да не купувам без врска други лакови во различни бои. И онака се приметив дека не користам многу бои, па овие два ми беа ептен инвестиција на долгорочен план. Сетот (содржи лак и надлак (проѕирен лак) чини 230 денари, а толку е квалитетен лакот, што немам зборови дури. Ми трае по цела недела без проблем. Би траел и подолго, но го бришам затоа што ноктите ми растат многу бргу и не ми се допаѓа како изгледа.
Нареден пат може да си земам, штом викаш дека толку трае зошто да не се проба. И јас се нервирам и кога растат брзо и кога ќе се изгребат на врвовите, мора од почеток да се излакирам.
Dali nekoj znae do koga trae popustot na makeup revolution vo golden rose i kade go ima? Procitav na forumov -30%
Еленче, да не случајно дозна дали ги има кај нас овие контур-хајлајт сетови? Многу убаво изгледаат нијансите од бронзерот и руменилото. Баш би сакала да го искористам попустот да си купам нешто ново.
Не, уште чекам некој да пише тука. Али секако ќе поминам во петок таму, да искористам нешто од попустот.
Ја има, околу 300 и нешто денари е, не ја запамтив цената па не ме фаќајте за збор. Продавачката многу ми го пофали хајлајтерот од палетава и навистина од swatchот колку што видов е преубав. Ама не ја земав, најмногу заради руменилото, па не можам да кажам за трајност и квалитет