Фала ти многу. Ако ја земам ќе пишам. Вака гледано само од нет, не изгледа воопшто лошо, а баш ме интересира како ќе се покаже.
Јас ги имам користено и многу сум задоволна како од пигменираноста такс и од долготрајноста. Околу 300 ден им е цената. Имам и рецензија на блогот еве линк: http://rosee96.blogspot.se/2017/01/golden-rose-longstay-quattro-review.html?m=1
@EraBon Пудрава ја земав пред месец дена околу 250 денари и воопшто не е лоша. Не знам колку нијанси имаше меѓутоа мене ми е топ погодена и планирам со неа да продолжам. Исто така ја препорачувам и маскарава. Издолжува, ги витка убаво и не ги лепи трепките. И неа ја земав околу 250 денари. Тушов го користам подолго затоа што има тенка четка и полесно ми е за нанесување. 120-130 мислам дека беше
Предложете ми нешто од кое што сте презадоволни од ГР или Револушн да си се почастам и да искористам попуст руж, хајлајтер, сенки, кармин?
Сенките не Револушн се одлични - пигментираноста им е супер. Ептен пријатно сум изненадена, ке си купам уште една палета. И кармините на Голден Роуз се фантастични, особено за таа цена. И velvet matte и течните мат - нема да погрешиш.
Со две раце потпишувам за велвет мат кармините, оние класичните. За тие пари кај нас тешко се наоѓа мат кармин. Јас планирам и да го купам сетот поназад со руменило, хајлајтер и мат бронзер, само се мислам дали на ГР или Револушн, слично изгледаат.
Од руменилата на Голден Роуз можеш да ги пробаш оние од теракота изданието. Многу се слични со creme puff од Макс Фактор, да не речам исти. Само немам ориентација која им е цената откако добија ново пакување. Навистина се добри руменилава и има многу убав избор на розе нијанси (вакви мислам дека најдобро ти прилегаат).
Јас ја имам црвената нијанса и сум ептен задоволна. Многу убаво се нанесува, многу убава боја, а и траат. 130 денари е цената.
Дали ја има некој користено базата за сенка на Голден Роуз? Читав една рецензија дека ја зголемувала пигментираноста на сенките за една нијанса при нанесување и дека е добра за мрсни капаци. Сепак ми треба и ваше мислење.
Јас ја користам и сум задоволна. Мене лично ми е прекрасна, сенките излегуваат многу убави и не се размачкуваат дури не ги отстранам.
Уште летоска го зедов, мислам околу 200 ден. беше, но не сум сигурна. За какви капаци е не знам, мене не ми се мрсни, ама кога го размачкувам по капакот е доста мрсно па не знам како би било во комбинација со мрсна кожа.