Дали некоја неодамна има земено голден роуз картичка за попуст? Имам читано порано дека со сметка над 1000 денари може да се земе картичката. Сеуште важи ова или сменето е нешто?
Мислам дека со клуб-картичка некои производи им се поевтини. Не многу, ама можеби намалуваат 5-10%. Не сум сигурна за ова, ама имаше некоја финта.
@resenska одредени производи постојано се намалени, пример течните кармини со клуб картичка се 215 денари. Собираш поени кои ти се претвораат во денари и можеш да ги искористиш при секое купување односно сумата на тоа што си купила да биде помала. Е сега, во периоди кога има попусти на сите производи картичката не важи. Течните кармини со попуст без клуб картичка се околу 195 денари. Исто така не можеш да ги искористиш и поените бидејќи поскапо ќе излезе сметката. Поените т.е. денарите може било кога да се искористат, не се поништуваат на крајот од годината.
Од тие кремастите пудри во стик што се имаат темни бои? Сакам таква за контури да си земам ама па не ми се иде за џабе
L.TheQueen ги немам видено кај нас можеби ги има во некоја продавници за шминка,инаку од голден роуз најмногу ми се допаѓаат лаковите за нокти квалитетни се и не се лупат
Тие лево не сум сигурна дали се стигнати, нека каже некоја ако ги видела, а тие десно се мини верзиите на течните мат кармини и ги има уште одамна кај нас, цената им е негде околу 100 денари.
Мат течните ги има, 110 денари беа последен пат кога ги гледав. Тие лево ги нема, барем јас ги немам забележано. Инаку со клуб картичката четките се на попуст. Ама со ова што го пишавте, нема којзнае какво фајде од неа. Кармините секако имаат пристапни цени, а и редовно има попусти по 20% на се', барем 2-3 пати годишно и јас тогаш правам залихи.
Ги има и тие лево, 100%. Има сет со беж бои, со црвеникави нијанси. Не знам дали им се подредени по некои специфики, но сетови со мини велвет мат карминчиња има. Цената беше 180 денари мислам (не сум сигурна колку ги купив), а внатре има 6 кармини. Реално, повеќе ми се исплати така да купувам мини верзии од кармините. Никогаш не сум успеала да потрошам кармин до крај, па им минува рокот и ги фрлам. Вака никогаш не ми се проарчени.