nemam zabelezano Dali ima ili ke ima popust no I jas sakav da prasam. Za 8mi mart cesto imale popusti pa ke vidime
Има попуст на буквално сите производи. И Голден Роуз, Габрини, Мејкап Револушн. Се е намалено за 20%, дури и сенките за очи кои чинат 50-тина денари. Само што се вратив од Голден Роуз. Утре се враќам по некоја палета, редно е.
Ako nekoj znae moze da kaze kolku cinat malite paleti senki na mur i paletata so bronzer highlighter i rumenilo so popustov?
Јас ја имам палетата 3ин1 руменило, хајлајтер, и брозер на попуст ги купив(black friday) 250 денари.Презадоволна сум Во моментов не сум дома инаку ке ти покажев слика. За сенки не знам сега имаа попуст во Голден росе. Јас ја имам купено минатата година уште кога стигнаа таа чоколадната не знам цената и како се вика, квалитетот е одличен.
http://www.goldenrose.com.tr/en/product/307/face-foundation-total-cover-2in1-foundation-concealer/1 Ја има некој пробано новава пудра?
Денес ja купив чинеше 316 на попуст. Како за прв пат можам да кажам дека е одлична. Има средна кон голема покривна моќ, голем избор на нијанси, не пишува дека има мат финиш, делува природно и не светнува.
Јас имам комбинирана кожа со изразито масна т-зонат. Пудрата има малку потешка текстура, јас дополнително ја фиксирам со камена. Најдобро тестирај од тестер стави и види како ќе ти биде неколку саат барем јас така правам.
Дали некој ја купил и користил палетата да сподели за пигментацијата и трајноста? Руменилото да не има многу јака розева боја