Јас ја имам, бронзерот и руменилото ги користам секојдневно. Руменилото не е многу розево, некоја корална нијанса со малку сјај е. Хајлајтерот е пигментиран и убав сјај дава. Задоволна сум во глобала. Мислам и @Mishela го има.
Да и јас го имам. Многу ми се допаѓа и го користам секој ден откако го купив. Бронзерот не е неутрален, но не е со портокалов подтон. Многу се пигментирани сите три дела и лесно се блендаат. Не сум љубител на хајлајтери, но овој е навистина убав. Јас го користам за истакнување на внатрешниот агол од окото.
Ја има и е околу 200-250 денари. Инаку, одлична е. За сува и нормална кожа е супер (ако сакаш да ја користиш како пудра на цело лице), за комбинирана и масна кожа мора да се подготви лицето со база. Повеќе ми се допаѓа за контурирање, има мека кремаста формула па за тоа е супер.
@marchi-cool јас имам стик, веќе трет користам и презадоволна сум. Мислам околу 200 и нешто денари беше.
Девојки има ли некој екстра хајлајтер од брендов или да не земам уопште ? Денес бев и ми покажаа прајмер -хајлајтер, течен хајлајтер со четкиче и хајлајтер во прав на Револушн. Дајте предлог .
Хајлајтерот од трио-палетата Металикс е прекрасен. Многу е пигментиран и неутрален е, одговара на секаков подтон ми се чини. Всушност, целата палета е прекрасна. Бронзерот не е портокалов, руменилото е одлично, хајлајтерот засега единствен по мој вкус (после Мери Луманајзер). Mногу сличен на него, само low-budget со далеку попристапна цена. Палетата е околу 350 мкд, мене ме фати доста поевтино на некој попуст.