Не, не, супер се првите неколку. Јас ја имам најсветлата, мислам дека беше 01. Не е розева, некоја многу многу бледа, неутрална нијанса. Другите беа доста потемни и само оваа ми одговараше па ја земав ептен на слепо. Ама се погоди, како за чудо. Види ги нијансите таму на лице место, па одбери си некоја. Мислам дека оваа Silky Touch би била добра за секој тип на кожа, зашто не е таква со некој многу јак мат ефект. Јас во последно време имам само масен нос, остатокот од лицето ми е нормален и пудрава ми е навистина супер. Денес ми држеше мат повеќе од 6 саати сигурно.
Дали имаат некое убаво моливче или друг продукт за веѓи? Милион сменив и никако да ми се погоди, а тука не ми текнало да проверам.
Винил лајнерот многу ми се допаѓа. Одличен е, убава и стабилна четка, убаво остава боја, не се пресликува и не се брише лесно. Тоа ми е битно зашто имам очи кои многу солзат, па често се случувало да ми се избрише опавчето со некои тушеви (пинг грдиот бел туш од Аура и обичните Голден Роуз). Многу добар туш, и фина цена ( околу 180 денари).
@Adi888 Маскарите се 85 денари ако не се лажам. Ги имав сите три, не искористив ни една затоа што им дадов по 2,3 шанси и ништо не правеа за моите трепки. Од речиси сите маскари на голден роуз сум задоволна ама не и од овие.
Jas bev pred edna nedela, moze ja smenile cenata vo megjuvreme. Za togas sum sigurna deka bea 75 denari.
@marama Мене многу ми се погодија маскарите, супер волумен и должина и што е најважно не се пресликуваат на капакот. Само зелената ја немам сеуште пробано.