Можеби малку касно е ама ако ја немаш купено, да ја има во сите парфимерии и аптеки па дури и во маркети. Јас ја имам користено и е убава само шо не е водоотпорна ама за парите вреди
А колку пари е палетата со 3 хајлајтери? Јас ја купив некни зелената и портокалова уште една. За 100 ден како за секој ден па и не се лоши, шо знам.А тие уствари сите се исти а боите на маскарите се заради различните четчиња.
Некој ја има користено пудрава ? Задоволни сте? И колку е цената? П.С. имам сува кожа на лицето, не ми е ни комбинирана.
Јас имам комбинирана кожа и ми стои супер, за секој ден е супер. Не е тешка и трајна е. Ама не знам дали би ти одговарало за твоја кожа. Мислам околу 300 и нешто денари е ама сега со 20 посто попуст ќе ја земеш поефтино.
Me interesira dali terakotite moze se koristat i kako bronzer ako najdam nekoja kafeava nijansa? Kolku im e cenata i dali se dolgotrajni
https://grouper.mk/deal/karmin-maskara-tus-golden-rose-11 Ми излезе на фб. Искуство со False lashes маскарата и ајлајнерот?