Сегде по парфимериите Незнам од каде си, од Прилеп ја земам од ДИВА, а од Битола од Канди (супермарио)
Citab unazad i site razni iskustava... predlog hajlajter mi treba. Da napomenam.imam suva koza. Dali toj kako tecen karmin so e, dali paletata so 3te boi na hajlajter ( makar so mislam deka nemam potreba od tolku) dali paletata sp bronzer i rumenilo( a citav hajlajterot ne bil bas okej) ili onie od paletata na revolution kako kamena pudra pakovanje so se ili mozebi ima vo stik? Fala vi
Хајлајтерот нема врска со типот на кожата, јас ти го препорачав тој на вет ен вајд. Исто имав и на мејк ап револушн ама не оставаше боја, имаше ситни светки и беше во стик. Повеќе е за руш во стик но јас го користев и ко подлога за хајлајтер поради специфичната нежна боја. За голден роуз не можам да ти потврдам искуство. Другарка моја има на меис но тој се рони ама преубав е, остава боја и брзо се троши, го зела од пазар.
Пишував од безвезален мобилен и неможам да најдам кирилица. На сервис ми е мобилниот овој едвај го ракувам. Сега пишам од лап топ. Ако не е у ред пишано па избириши го постот. Јас само прашав. No Да ми кажа за вет ен вајд ама немаме ние во град дм маркет а во локалните парфимерии немаме од таа фирма и затоа незнам каков да земам а веке имам дома некои што за ниш не ги бива
Не знам која цена е, на попуст го земав. Зависи како ги третираш подочњаците. Мене ми ги покрива. Во четврток цел ден ќе има попуст на цел асортман 20%, само што прашав. Е 220 денари е коректорот, а пудрата 315 денари. Со попуст поефтино ќе ти излезе.
јас имам сува кожа ,камена повеќе ми го суши лицето досега ни една неможам да погодам а изгледа и не се баш за сува тие
Јас имам сува кожа но ја користам Silky touch на ГР и е прекрасна.. најдобра камена пудра што ја имам користено
Благодарам многу! Може да ја пробам. Не изгледа многу тешко на лицето нели? @anita123 и мене, ретко да ми се погоди, ама многу е битно да ставиш некоја хидратантна крема под пудрата и нежно да ја нанесеш со тапкање, така верувам нема да имаш проблем Јас понекогаш сакам мат изглед, или само да си нанесам камена пудра, не за сетирање туку баш како пудра