Има за должината на пенисот кај мажите, ами за нас? Мене ми е скрос тесна и мала вагината. Дечко ми, добро голем му е според мене, 17 цм, и така првиот пат да ми го пикни скрос ми стега и добро ќе се подрашири. Али ко ќе сме во поза легнати тој зад мене и ко ќе си ја тинкам истовремено и ко ќе свршам толку стега шо почнува да го боли, осеќа како да му го имам лапнато со дундето Ама вика скрос го пали то. Е сега дали со тек на време се раширва вагината? пример со многу клецкање
А лексиконот како се проширува ?! Дали простатилукот е полова болест ? Кога веќе сме кај пишување неповрзани работи... Мисли напишани со голема ДЛАБОЧИНА.
Па го напишав така за да можат луѓето како тебе шо имат таква полова болест да разберат За мене ако машко има долг кур и подебел му е, извини еден кур во животот имам видено Прашвам оти сегде различно по интернет пиши, некој викат се раширва, некој не
Не му давај веќе, одбивај го еднаш му давај од десет пати, глуми главоболка, оти ќе ти ја рашири и после на никој нема да му е слатко со тебе. Штеди си ја со време
Чекај кога ќе треба да искочи од тебе човечко суштество , тогаш да видиш колку ќе се рашири Have fun with your life , knowing this fact .
Е па решението на проблемот е да видиш повеќе од само еден ... Затоа што тоа што потенцираш дека си видела само еден е многу "битно" во муабетов Бог да чува и да брани какви се не глупости можиш да прочиташ Убаво ти пишал YIPMAN ако се секираш за сега да не ти се раширела а што останува понатаму кога ке треба да родиш........знаеш ли тогаш колку треба да се рашири за бебето да искочи од таму......ќе те осакате тогаш раѓењето .........а ако тоа не дотогаш само од прашување дали ќе ти се рашири или не може сама да си се осакатеш(мозочно) мислам. И малку off topic бојље би ти било да пробаш барем уште еден ... затоа што кад тад во животот ќе посакаш да видиш како изгледаат другите големини и должини па ќе треба да те читаме со овие "твои мисли" и во темата Неверство во бракот
Емиии дечко ти ко ќе ти го пикни скрос на скрос, и ако ти се подраширува, нека ти го пика почесто, а ти немој толку да си ја тинкаш дундата да не му го стегаш многу, може да му го скинеш така, без разлика дали многу го пали то, зш може да прегори со многу клецање, разбираш. А во поглед на прашањето, па сеуште научно докажуваат дали со клецкање се раширува дундето, така што не е официјално потврдено од СЗО, па да не ширам дезинформации. Со повеќе инфо следниот пат.