Прво не бев задоволна од моите мали гради, после слушнав една мудра изрека: " Вистински маж, знае да ужива во секакви гради". Не би ставала силикони никогаш, сега на 35 години, со моите мали гради и нежно лице изгледам 10 години помлада - кога ќе кажам колку год. имам никој не ми верува.
1. Задоволна, но може и помали 2. Какви се, такви се, мајка природа хаха 3. Приметувам ама не коментирам
1. Задолволна 2. Не е за мене тоа, а за на друг да му го правам ќефот никогаш 3. Приметувам, а коментирам само со маж ми.
1. Задоволна сум од моите гради, како од големината така и од формата. Имам средни. 2. Сега за сега не. Можеби минимално би ги средила по раѓање меѓутоа само би ги поткренала, не сум за силикони! Мене лично повеќе ми се допаѓаат помали гради бидејќи се поженствени, понежни и посензуални па и лицето го разубавуваат. Силикони ми се ко балон, не предизвикуваат чувства. 3. Не приметувам освен ако некоја не ги вади на маса намерно и во тој случај си вртам глава бидејќи лично не ми е баш најпријатна глетка. Не коментирам, не гледам причина за тоа...
1. Имам многу мали гради, скоро непостоечки 2. Не би ги менувала (т.е. зголемувала) за ништо на светов. Си ги обожавам баш такви какви што се. 3. Обожавам поголеми гради кај други жени, но не ми е нешто најважно. Не коментирам со други, само директно давам комплимент ако сметам дека треба
1. Не ме гајле многу за големина, колку што не ми се допаѓа обликот и како стојат. 2. Би правела дигање на гради, ама не зголемување или намалување. 3. Приметувам и обожавам во секоја големина.
1. Да 2. Не, задоволна сум скроз. Не би сменила ништо. 3. Зависи. Но, сакам нормална големина кај жени се додека не се виснати. Не сакам преголеми гради кај жени.
1. Големи, ама имам приметено дека сакам големи само ако е веќе слаба женската. Ако е малку буцкаста не ми прави многу кејф. Би избрал слаба и витка женска со мали гради пред полничка женска со големи гради. 2. Не ми смета а и не ми е толку важно. Повеќе е како бонус за атрактивноста на женските за мене. Ако е просечно убава а витка и со големи гради тоа ја прави нешто поатрактивна.
1.Да 2.Не 3.Не.Ич не ми паѓаат во очи туѓи гради, уште помалку да коментирам.Освен ако не е некоја екстремност па да приметам.
Sakam sredno golemi,ni mali a ni golemi premnogu Isto nemam problem da se mali,dokolku devojkata ja sakam ne mi problem gradite
Генерално, сум задоволна, мислам дека на моето тело и килажа прилегаат баш фино. Поддржувач сум на естетска хирургија и сум за секој да смени нешто кај себе што го прави незадоволен, а гради конкретно јас не би ставала. Приметувам кај други девојки, не коментирам за девојки кои не ги познавам, но во себе знам да си помислам ‘којзнае колку проблеми си има со кичмата’. Зборам за оние огромни гради и малку ми е жал искрено. Инаку имам најдругарка со многу убава природна форма и големина на гради и нејзе стално и коментирам и и ги пипкам.
1.Па задоволна сум иако ми се прилично доста мали. Воопшто не сакам големи гради. 2. Да. Не ми смета какви што се и сега, ама кога би имала можност некогаш во животот сакам само да ги подигнам и зацврстат, особено сега после пораѓај некако ми се меки и не ми се свиѓа тоа баш нај нај. 3. Приметувам исклучиво големи гради, и коментирам секако.
1. Не баш. Ама некогаш си викам добро е што немам огромни, затоа што тоа ми е само полошо, преголеми гради од никакви. 2. Шознам на периоди ми текнуваат такви мисли... Ама мислам дека не, не сакам анестезија за џабе 3. Па не ептен ако нешто не е преотворено или претесно, не коментирам, зашо би? *само долги нозе приметувам и сакам да гледам
1. Порано не бев, но ги прифатив а и телото конечно сметам дека ми одговара со нив 2.Сакав да намалам порано ама страв ми е, сега веќе не би.. 3.И гледам и коментирам
1. Преферирам поголеми гради 2. Воопшто не ми сметаат мали гради кај партнерката Најмногу ме мами насмевката, се друго е помалку битно
Делумно. Кога ќе се сетам дека ми предизвикуваат болка во грб, дека изборот на убави градници за таа големина е помал, трчањето е мака... Изгледаат убаво кога ќе ги стегнеш тоа може е некоја предност Да не ми е страв да, помали мислам дека е подобро за многу работи. Не, секој со своите гради, големи мали тие се.