W 1-DA 2-ne bi pod noz zadovolna od sebe i od niv 3-primetuvam da dokolku nekoja ima ubavi gradi... Ako sum zena sakam koga ce vidam. Na. Nekoja ubavi gradi stegnati
Да имаш големи гради беше хендикеп во времето кога ги имав, јадри и цврсти Кога почна времето да се бараат големи гради, моите почнаа удоле со брадавиците да гледаат А кога стана бум голема цицка, па силикони, ти реков ми рече..моиве стасаа до пупак Какви и да ви се, најбитно е да ви се здрави.
1. Средна големина со убава пупка 2. Мераклија сум на мали/средни гради големите гради немаат никаква улога кај мене.
1. Задоволна но не би ми сметало и уште поголеми. 2. Не, природно си е природно. Силиконски гради премногу грдо ми изгледаат и вештачко, не ми е привлечно воопшто. 3. Приметувам секако, како магнет се Коментирам со другарки, ако ми е блиска личност може и директива комплимент да добие. Манијак сум знам.
Не би менувала ништо, задоволна сум од големината, обликот на градите, и од изгледот на брадавиците. Да можев да бирам, ќе одберев вакви какви што имам. Другите жени не ги коментирам, забележувам само ако имаат по форма слични гради на моите, а величина не ми фаќа око.