Најефикасен начин за сопирање со наполитанки на мој начин... прати го маж ти по чоколадирани политанки, оти нели стрв те фаќа, и тој ќе ти ги купи првите шо ќе ги најде битно на сликичка наполитанка стои, а дека се со вкус на горчлив бадем и марципан ( неможам да смислам) не е важно и така ќе ти се одјаде и сакаш-неќеш ќе запреш
Генетика не се сопира. Не може да 'нарасне' само од храна, и не можеш да го сопреш ако решило да расте.
Буце мало имаш ти .. како мојто <3 лапкат си,што ти вели докторот за килажата на бебуш, 35+ 3 бев на преглед ми вели поголем е за 2 недели се плашам дали е проблем
Јас син ми го родив 3400 во 35 недела исто поголем за две недели и се си беше во ред.. Дега истата приказна бо 32 беше 2300
Машала..мене лично не ми смета што е за 2 недели напред ми беше страв да не има проблем бебуш а прво бебче ми е и не сум запознаена баш..фала ти на одговорот и ти посакувам многу лесна бременост и уште полесен порагај..
Па да и докторот се чудешее дека јас сум слаба ама оно од сам почеток си одговара за една недела поголемко, така да воопшто не сум размислувала како на проблем, не се замарај ни ти си лапкат и си растат бебчињата