Неможеш да пресметаш, уствари имаше една формула ама не ми текнува сега ама таа е за кога е поголемо и неможе компјутерски да се измери, во оваа недела уште може гинекологот да ти измери
Епа гинекологот се налути оти му отидов на скрининг без термин и ништо не ми кажа само ми го фрли листов сама си прочитав дека е женско и колку е тешко... Здравје на матичен ќе дознаам ☺️
А каде прочита дека е женско? Ако мислиш горе десно во аголот, и на моите вакви испечатени пишува женско, а носам момче. Мислам дека тоа е за мајката, затоа е female стаено. Ваљда не грешам
За мајката мислам дека нема потреба да пишува оти нели неможе да биде male Унаку досега два гинеколози ми рекоа дека мислат дека е женско, но сеуште не се гледа од папочната врвца, па ке видиме на нареден преглед, какво и да е само нека е се во ред
Две три недели е ситно, а пред породување посебно брзо раснат влакната, денес се депилираш, раѓаш, утре гледаш излегле хахаха хормоните се страшна работа
Богами и сама не сум свесна ни како помина времето ни за тоа што ме чека Хаххаха си ме пресмееела. Баш се пронајдов, само што јас со брич се занимавам дека не одам сега по салони, а јас и со брич едвај се стигам не пак да се депилирам. Проблем број 1 после ноктите на нозе