Lele zenski jas davi kazam deka ke puknam od straf bebceto mie 2200 vo 31 nedela doktorot vcera me izrezili davi kazam deka i pocnaf da placam od tolku somi se iznavika bilo golemo dasum drzela dieta dali ima nekoj problem dekae pogolemo se plasam mn za bebeto
Jas mu vela dobro doktore kazimi sega so trebit kako cese porodam spontano ili so carski fati tuka dase dere jas ti vela dieta da drzis solzite od ocite sami mi protekuvaa kako mozam da drzam dieta bremena se dvizam sve pravam i na prvata bremenos isto se zdebelif jas i deteto prvo e rodeno 3800 mu kazuvam deka povejke se debeleam vo bremenost toj rezil me napraj bebeto kako cago istele po priroden pat golemo bilo mn
A na prvite kontroli koga idef na 7 nedela 8 mi velese slabo mise razvivat du 22 nedela vikase slabo bilo pa soda prima vejke ijas neznam kaj da odam i ovie doktorive vo stranstvo neznaat sopraat ak e golemo e golemo ak e malo e malo neli mie majki sme gi nosime 9 meseci so teskotii vonas pa mie najpojke sakame soe najdobro zanif a ne mi vikat mene ti nese sekiras za deteto tvoe on li case sekira za deteto moe
Бебето може да биде понапредно ако имаш скриен шеќер ама и тоа не се решава така со викање, можел убаво да ти каже што да избегнуваш, а можеби едноставно бебето си е поголемо и првото ти е поголемо родено. Ете што е до тебе исфрли благо до пораѓај, само нека е живо и здраво и природно можеш да се породиш. Не се нервирај за глупости.
Dvapati mi ispira za sejcer dali imam no ete se sluci da izlezam negativna dvata patì pvaj doktor luge veruvajte me mrdna vcera nemozef dase vratam du doma od tolkaf stres somi dade
Епа тогаш што се секираш, бебето си е понапредно и тоа е тоа. А и зависи мерките колку се точни, докторите грешат и со пола кило.
Каков е тој доктор .. бебето си е добро и кај мене е исто големо па подобро да биде по големо него да заостанува .. и јас ќе си имам големо бебенце здравје 33 недела сум, и на крај краеви не ги шири нозете он да раѓа. Ич да си Немаш мака јас со 64кг останав сега сум 90 битно бебето да е здраво и живо