Mamicki denes bev na pregled , trudna sum 33ned +4dena ama bebenceto mi e mn malo dve nedeli nazad , tezi 1700 kg …me prati kaj dr.ruskoski ili dr.jani da odam da mi prepisat terapija.. mnogu sum zagrizena i isplasena… dali nekoja se soocila so istata maka?
33+6 2200 grama e bato ❤️ malku pomalku od dada sto bese protoci i voda dobri Grrloto e 4cm nekoj za ova poise da kaze dokt me zbuni malku ama vajda do posle koa use nekoj ke kaze mislenje ke mi se dorazbistri I mi zema brisevi prv pat I dozvoliv so metalniot sekulum objcni sekad I go baram toj plasticniot od strav ili panika ne znam ni ja
2750 gr se rodi sin mi vo 38+1,posledno merenje na pedijatar neshto pred da napravi godinka 12kg. Bev i jas mnogu zagrizena,a netrebalo,uzivaj bitno e zdravo da si e ke si napreduva ehee
И матична ми кажа супер било, ама читајќи на апликациите и овде други што пишале како малку ми личи Фала ти на утехата, се надевам во ред ќе е се.
Ke si napreduva icc ne mu se sekiraj jas od iskustvo lichno ti pishivam ❤ Kilogramite ako se poveke ne znachat aha da se e dobro toa ne e reper. So najgolema lesnotija da si go rodish bebcheto pa da pishesh kako napreduva
Zdravo na site, me interesira mislenje dali e vo red ako spored posledna menstruacija 12.08 te vodat 7ma nedela.. a plodot odgovaralo za 6+1.. denes bev imashe i srceva reakcija megjutoa bilo pomalo.. pa me stavi vo misla
Мислам дека во ред е до две недели да е помало или поголемо од циклус сега можи е помало на следно мерење можи ќе се изедначи па на следно да е поголемо различни мерења ќе имаш и плус можи си имала покасна овулација па затоа се разликува циклус и мерки.