Девојки знае некоја од вас овие мерки за што се, дали некаде го мерат бебче целосно колку е? Гледам на апп ми стои колку треба да е долго по недели а мене секогаш ми кажуваат само килажа.. не дека е важно ама ме интересира чисто дека татко му е 2метри висок па дали тоа уште од меше ќе се гледа висина дали е стандардна Инаку 23+2 - 605гр медењакот мој
Mene do kaj 13 14 nedela mi merea dolzina I tolku posle samo kg, mislam deka spored ova sto si go prikacila ne se gleda dolzinata na bebe
И мене само тежина ми кажуваат, не ја мерат баш по должина, и она па немирка е изгледа нашиве манекени ќе бидат(не знам твоево дали е машко или девојче, мојава манекенка ќе ја правиме) исто, татко и е 2 метри
Не мерат должина, дијаметар на главче, меше и должина на бутна коска. Според ова шо го имаш постирано, должината на бутната коска е малку над просек, што би можело да значи долго бебе, а можи и ништо да не значи. Штом има генетска предиспозиција, ќе расти висок секако.
Фала ви девојки Докторкава ми кажа усно само има долги ноџиња па така ми текна да гледам мерки хаха Инаку момче е, сега чекам дали ќе влече плави очи и коса од сопругот Само да се живи здрави
Аа твоево манекен на тато, висок, уште па со плави очи и ние сме двајцата со плави, тоа сигурно знам дека мојава кукла со плави ќе си биде само нека ни се живи и здрави, и јас тоа викам П.С и мене ми кажуваат има долги ноџиња
Свиткани се во меше, не може да ги измерат. Големиот мој се роди 54 cm, сега на 4г е висок 122, што е многу повисоко од просекот за 4г, како учител им е во градинка со висина на 7г дете. Така да, и да не се роди многу долг, ако имате гени за висина, очекувај многу брзо да расте.
25 октомври ама пирано изгледа бидејќи на царски ќе одам, макечкава е карлично кај тоа па ни фаца не покажува
DVa dena si pred mene, I jas ke bidam carski prvoto mi e carski I Sega pak I podobro. Kade ke se poragas I za koja nedela te podgotvuvaat?