I jas vo Cair, Sega vo sabota ke odam na prvoto ctg pa se nadevam doktorot da mi zakazi, ti kaj koj doktor si obicno vo 38 gi zakazuvaat mislam so polna ama sepak zavisi I od situacijata
Da ubavo e do kraj da se tera ama dokolku moras carski zosto da zavrsis na hiten carski dokolku pukne vodenjak Ili fatat bolki, podobro e nekoja den porano ama barem relaksirano
27+5 1300 гр. Пред 4 недели на вториот скрининг беше 650гр сме пораснале дупло ама матичната кажа одговара тежината за неделата. Едит: сега ја најдов табелава, моево е ко за плус 2 недели... зошто ми кажа дека одговара тежината ?
Моето 27+3 беше 1200 гр, одговараше за 28/29 недела, т.е. 10тина дена понапред. Но, и мене ми рече дека е во ред. Мислам штом не отстапува многу не се грижат бидејќи секако не е 100% точно тоа од мерките.
Mene vo 34+3 mi go izmeri 2800gr I kaza deka si odgovara za nedelata a tuka spored tabelata duri 37 e taa kilaza mislam deka tabelata ne e tocna Edit: se izvinuvam greska sum napisala deka odgovara za Edna nedela ponapred
30+4 - 1900g , @Giinna докторот ми рече одговара за 32ра, значи пак исто си е понапредно како и претходната контрола. Т.е. според мерките како што гледав е подолго според бутната коска.