Мене ми направија ваков стрес на крај. 3 недели по ред од 35 до 38ма недела, двајца доктори го мереа исто, 3300. Ми викаа се е во ред, протоци, вода, доплер ми правеа, цтг мирно... и матичниот и докторката што ме пораѓаше не беа засекирани. Бебе се роди 39та недела 3700. Грешно го мереле. Не обрнувај многу внимание на измереното на ехо послесните недели нњ е баш точно. Битно е да е се друго во ред.
Мене во 36 недела 3500 ми го измерија, во 38 недела 3550. Но докторот рече дека не може убаво да се измери последните недели, да не придавам толку важност на мерките. Протоците си беа во ред. Се породив после 5 дена со бебе над 4кг
Охх сега ке е нареден преглед здравје полот.. И ја сум наредна недела вторник/ среда ќе видам.. тогаш ке сум 16 полна или 17+0 па се надевам и ја. Ќе се покажи дљ видиме какво ке е ...бато дома сака уште еден бато па ќе видиме господ да ги чува сите мајки
Здравоо некоја мама ако знае да ми каже колку е долго бебето.Докторката ми кажа ама јас заборавив сега барав не можам да се снајдам.Фала