Zdravo majki deneska bev na kontrola 33+5 g.n sum se bese uredno plancenta polodova voda,samo stomaceto i odgovaralo za 32 g .n 1 nedela pomalku...inaku tezi 1970g..mn se isplasiv za stomaceto sto znaci toa ke ima li nekoi posledici
Претежно горе доле знае да биде тска. Алармантно станува ако е 2недели. Јас имав иста ситуација беше 9дена помало во мешето и одма ми рече докторката клексани додека е со време, зошто ја претходно имав спонтан а и имам 4генетски мутации и тромбофилија. Фала му на бога клексанот помогна многу кај мене. За 1 недела веќе беше подобро и разликата беше само 2дена.
Ti blagodaram majka,mn sum isplasena mene mj gi ukinaa kleksanite zs ddimerite mi se vo normslna vrednost celi vreme...mn se plasam nesto da ne mu se dluci na bebeto
А дали испита генетски мутации, хемостаза? Дали имаш претходен спонтан? И дали почна да заостанува во растот на стомачето чим ги прекина клексаните?
Da se ispitavme se e normalno,doktorute mi vikaat deka nema mn masno tkivo,cim placentata bila dobra da ne se plasam i deka do 1 do 2 nedeli ne bilo strasno,samo moze bema da cekame do 40 g.n za poragaj moze porano da me porodat...na 3 mislenja bev taka mi vikaat ama mene mi e mn strav