Да ти кажам мене ме зачудија и твоите мерки 28ма недела, особено и за близначиња доста напредни и големки
Живи и здрави само затоа ти се осеќаш веќе ептен тешко.. па веќе 4+ кг носиш, плус плодова вода и се ехеееееее
Да,во право си,може затоа едвај држам и жешкото капак ми беше. Ќе издржиме после со 3 ќе му ја мислам
Zdravo devojki, koga ve citam iskreno strav me faka dali e pravilno ili pogresno neznam. Jas ne ziveam vo Mk. I ovde me pravat nikakvi merenja, jas sum 31nedela pa nitu ednas doktorkata ne mi go izmeri pkodot, toa moe merenje bese vo Makedonija.. niti ednas ne rece deka ne odgovara goleminata ma plodot so nedelite ili slicno. Neznam kolki e toa dobro... nitu pravev nekakvi ispituvanja, brisevi o sto li ne. Kako kaj nas vo mk da vi obrakaat mnogu vnimanie.... ili samo pravat ponekogas doktorite i mesto za panika... Sto e pravilno neznam , dali da panicam ili ne ? Nisto ne mi kazuva na pregledot... samo deka e ee vo red so bebeto raste normalno i toa e toa ...
Он сигурно си гледа и мери. Не мора да ти спомне. Мене искрено не ме ни интересира. Ако каже докторот во ред значи во ред е . И јас не знам колку е тешко на пример. А и не ми значи ништо.
Според менструација 31+1, според првите две контроли и како што ме водат цело време 30+2: бебушка 1827г порасната, докторката презадоволна со оглед на тоа што во скоро прележав сипаници. Буцка беше стварно, си ја видов и на 3Д пуштила обравчиња едни за гризење
30 недела baby 1- 1700 baby 2- 1500 докторката рече во ред е. @iki26 твоите душо машала големи бебиња ќе бидат, само живи и здрави да ни се
Женски јас сум 38ма и бебето е 2300 од 34та недела 2150 само 150грама има, ставено. Докторот во чаир вика контрола за 2недели а матичната вика клексан да се боцкам. Искрено за 2 недели ако чекам ке спобудалам а клексани да се боцкам веќе ми е касно некако. Дајте ми ум што да правам