Ние во се исти сме. Кога ти е термин? Гледам и во трудничко мени исто здраво се храниме, 5 пати хахаха. Колку си поправена до сега? Мора и тука да сме некаде исти Поздрав
За јадење не збори, ова бебе гурман ке биде. Термин ми е 28 август. Досега сум поправена 7,5 кила. Со првото на пораѓај отидов со 13 кила , сега ке видиме до крај како ке биде. Ти колку си ? Поздрав
Може има врска. Јас во синко со +18 заминав во болница, само јадев и гурман мајкин си е веќе 14 год. А ова мислам нема да јади. 29 август ми е термин по циклус. +5,5 кг сум до сега скоро 6. А за синко до сега бев +12. Важно е добра бебушка. Да сме здрави и живи. Кг ќе паднат трчајќи. Те
Така е, само да сме живи и здрави, после од обврски ке ја вратиме килажата, и јас те гушкам, само да сме добри тоа е најважно
Тука сме негде ние. Сега оваа недела 36 ќе бидам, ќе одам и на контрола па ќе видиме колку напредувала.
Хехехе пораснати, да можиме в раце да ги држиме без страв. Велат поубаво поголемко и за капење и за држење. Абе здрави и живи да се, срциња мили.
@Makedonka007 Мајки еве ви од мене поздрав, моето 4300г се роди јас бев 12кг поправена. Иначе главчето од 1 ден си го држеше, на 42 дена беше 6200г, на 4 месеци, 9300г, а сега на 6 месеци 10+кг
Мила машала! Вие пораснавте веќе! Здрави и живи да се сите. Ејј баш убаво што си запишуваше, мене не ми текна. Среда сум на преглед, па ќе пишам повторно. Бацкии @lackygirl
Здраво, јас сум 17+4. Денес бев на контрола и бебушот тежи 200 гр. Докторката рече дека е поголемо за таа недела, стомачето му било малку поголемо. Постојано мереше малку ме исплаши, крајно што рече беше веројатно ќе имаме буцко.