Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    А добро тој маж и на Маријана што мислеше кога ја „пушти“ во „Големиот брат“, дека како божица ќе излезе од таму :fubar: ,,,ама дајте ве молам сите си знаеме што имаме дома.... или покрај себе... :!: Едно не можам да сфатам како им се оставаа децата дома,,,таа старата па 5, 6 колку остави, и уште две со по едно дете,,,срамота... а бе арно рекле не е секој за родител ама....ај да беа две недели три, месец ама некако повеќе од три месеци,,,,срамота,,,, ниедна победа не го оправдува оставањето на децата сами.... :fubar: :x

2. kristinamk

kristinamk Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4
    ABE STVARNO STRAMOTA AJ ZA NEGO KAKO NE I BESE ZA MALATA ABE MAZ I E EPTEN SIMPATICEN I DUSA E COVEK NA FB MI E PRIJATEL ONA STVARNO NE BILA SALAM DA BESE MALKO PAMETNA NE KE POSTAPESE TAKA I SO KOJ PAMET MAZENA ZENA NA REALITY SHOW BOG DA CUVA :@ ALI ETE MOZDA JA ZNAESE KAKVA E ONA MOZDA ETE JA IMAT VIDENO I AJ SEA NEKA OJ NA SHOW PA SI PREPOSTAVUVAL COEKOT DEKA KE NAPRAVI NEKOJA RAB..

[mod-kirilica:2o8y8ah4][/mod-kirilica:2o8y8ah4]

3. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Во случајот Немеш не губи ништо, слободен е (јас колку што знам) и со неговиот статус ,,слободен,, тој всушност може да си прави што сака и не губи ништо! Јас колку што забележав дечкото (кој јако ми е одвратен) не и се наметнуваше и не појде тој во нејзиниот кревет туку таа во неговиот! А Маријана не е малолетна па сега да го осудуваме Немеш дека ја загледал! Јас не гледам во што е виновен Немеш кога само се испонаша џентлменски :lol: и и ја задоволи желбата на Маријана! Дури мислам дека ја беше и советувал дека тој нема што да изгуби но Маријанчето беше јако попалена и пијана па затоа му легна у кревет!
    А Маријана си го осрамоти името себе и на своето дете,на мажот и и на нејзините родители...само мислам дека ние повеќе се замараме со тоа отколку таа самата! Гајле и е нејзе,таа важно се ,,плесна,, па шта буде нека буде :lol:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.076
    Допаѓања:
    66.896
    Гледав на сител кога даваа кратко резиме на настаните, за нашиов кога се скарала со таа со цицките до стомак што и се за деколтето :D Ама стварно бре, срамота ги распуштила до земја :^) А ова маженава :x За детето е греота...

5. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Моментално се води војна на фејсбук меѓу српските националисти и хрватите.
    Толку огорчени што легнала со Србин, зошто баш со Србин,ако легнала со некој друг не би било толку страшно ? :^) . Никаква улога не игра националноста, не би било ни оправдано да има легнато со некој Хрват.
    Во се да се мешала политика .. |(

Маријана се посрамоти себеси,маж и, и малото дете од 2 години кое го остави за да влезе во ВБ, за да после 5-6 дена се плеска со Немеш знаејќи дека ја гледа цел Балкан а уште пострашно нејзините најблиски.Со кои очи ке се појави пред семејството стварно не ми влага во глава .

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  6. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Вчера нашиов кога рече : - Јас да имам жена па уште и дете никогаш нема да ја пуштам да влезе во вакво шоу! и одма се накострешија и Мила и оваа Маријана :lol: Почнаа таму да се правдаат пред сите (- Мила: епа што треба сега за ланец ли да ме врзее?!? ), Онаа Маријана па отиде да се расправа дури со нашиов зашто рекол така! :D Простачки :lol:

На SOVRSENSTVO му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    A маж и се мисли и да и прости дури.Гревче.

http://www.pulsonline.rs/veliki-brat/sva-desavanja/572/vb4-marijanin-muz-u-dilemi-da-li-da-joj-oprostim

8. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И јас го видов тоа еј ку*ва невидена па отиде со нашиот да се раправа зошто така рекол а она две недели ќерка си не ја ни спомене :fubar:

9. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Јас ова чудо не гледам. Не знам како се дозволува вакво с*ање по телевизииве па и сред бел ден. Голем брат, двор, фарма дали нешто испуштив... тоа е збир на ороспии, неморални жени и мажи, најчесто без работа (кој би ти дал одсуство од работа за ваков к*рташлак) или со работа од естрада, алкохоличари, манијаци, наркомани. Си прават бизнис а гледа и малолетна публика, ја расипуваат уште толку младината да си мисли дека се е толку едноставно. Организаторите им наредуваат кој со кого да иде кој која да легне кој со кој да се степа, а народот мисли тоа спонтано се случува. Мора да има некакви мрсни дешавки за да биде гледана емисијата. Треба вакви глупости да се забранат со закон и да почнат да се пуштаат емисии со интересни и поучни содржини какви што има на дискавери, да не отупи младинава а богами да не застранат и постарите.

На julie77 и PaLaVa им се допаѓа ова.
  10. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.076
    Допаѓања:
    66.896
    Зошто ова сега го даваат? Исфрлање е? Нели во понеделник беше?

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    Кој излезе сега или и тој отиде во отпадот ??

12. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Излезе Милан и не отиде во отпадот.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Милан излезе мислам дека така се вика(машкото џуџе) Не отиде во отпадот туку излезе од куќата

14. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Гледам само заради Душко, ептен ми е интересен и смешен, како со дијалектот така и со целата појава :D Остана нашиот претставник, испадна Милан иако јас сакав Мила да испадне. Треба со Маријана да фатат пат под нозе и кај мажите и децата дома :fubar:

15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
  16. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    A нашиот како се покажува? Дефинитивно ланските наши натпреварувачкки Вики и Кики беа едни од поглавните во шоуто и куќата, овој некако е во позадина како што ми се чини.

17. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.076
    Допаѓања:
    66.896
    Нашиов некако конзервативен испадна или мене така ми се чини? Нели мрчеше нешто за жениве децата што ги оставиле :lol:

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Подобро, барем не не брука како нив. |(

19. machorka

machorka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    58
    Најтрагично во целата ситуација со дотичнава Маријана е што да беше Маријан, односно машко, со жена и деца, и да плеснеше некоја девојка во куќата,ќе беше маалски херој,маживе ќе му се дивеа и ќе добиеше статус на најголем заводник

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    А зошто машкото џуџе не отиде во отпадот туку директно излезе? :^)