1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    А добро тој маж и на Маријана што мислеше кога ја „пушти“ во „Големиот брат“, дека како божица ќе излезе од таму :fubar: ,,,ама дајте ве молам сите си знаеме што имаме дома.... или покрај себе... :!: Едно не можам да сфатам како им се оставаа децата дома,,,таа старата па 5, 6 колку остави, и уште две со по едно дете,,,срамота... а бе арно рекле не е секој за родител ама....ај да беа две недели три, месец ама некако повеќе од три месеци,,,,срамота,,,, ниедна победа не го оправдува оставањето на децата сами.... :fubar: :x

2. kristinamk

kristinamk Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4
    ABE STVARNO STRAMOTA AJ ZA NEGO KAKO NE I BESE ZA MALATA ABE MAZ I E EPTEN SIMPATICEN I DUSA E COVEK NA FB MI E PRIJATEL ONA STVARNO NE BILA SALAM DA BESE MALKO PAMETNA NE KE POSTAPESE TAKA I SO KOJ PAMET MAZENA ZENA NA REALITY SHOW BOG DA CUVA :@ ALI ETE MOZDA JA ZNAESE KAKVA E ONA MOZDA ETE JA IMAT VIDENO I AJ SEA NEKA OJ NA SHOW PA SI PREPOSTAVUVAL COEKOT DEKA KE NAPRAVI NEKOJA RAB..

[mod-kirilica:2o8y8ah4][/mod-kirilica:2o8y8ah4]

3. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Во случајот Немеш не губи ништо, слободен е (јас колку што знам) и со неговиот статус ,,слободен,, тој всушност може да си прави што сака и не губи ништо! Јас колку што забележав дечкото (кој јако ми е одвратен) не и се наметнуваше и не појде тој во нејзиниот кревет туку таа во неговиот! А Маријана не е малолетна па сега да го осудуваме Немеш дека ја загледал! Јас не гледам во што е виновен Немеш кога само се испонаша џентлменски :lol: и и ја задоволи желбата на Маријана! Дури мислам дека ја беше и советувал дека тој нема што да изгуби но Маријанчето беше јако попалена и пијана па затоа му легна у кревет!
    А Маријана си го осрамоти името себе и на своето дете,на мажот и и на нејзините родители...само мислам дека ние повеќе се замараме со тоа отколку таа самата! Гајле и е нејзе,таа важно се ,,плесна,, па шта буде нека буде :lol:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.227
    Допаѓања:
    67.733
    Гледав на сител кога даваа кратко резиме на настаните, за нашиов кога се скарала со таа со цицките до стомак што и се за деколтето :D Ама стварно бре, срамота ги распуштила до земја :^) А ова маженава :x За детето е греота...

5. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Моментално се води војна на фејсбук меѓу српските националисти и хрватите.
    Толку огорчени што легнала со Србин, зошто баш со Србин,ако легнала со некој друг не би било толку страшно ? :^) . Никаква улога не игра националноста, не би било ни оправдано да има легнато со некој Хрват.
    Во се да се мешала политика .. |(

Маријана се посрамоти себеси,маж и, и малото дете од 2 години кое го остави за да влезе во ВБ, за да после 5-6 дена се плеска со Немеш знаејќи дека ја гледа цел Балкан а уште пострашно нејзините најблиски.Со кои очи ке се појави пред семејството стварно не ми влага во глава .

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  6. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Вчера нашиов кога рече : - Јас да имам жена па уште и дете никогаш нема да ја пуштам да влезе во вакво шоу! и одма се накострешија и Мила и оваа Маријана :lol: Почнаа таму да се правдаат пред сите (- Мила: епа што треба сега за ланец ли да ме врзее?!? ), Онаа Маријана па отиде да се расправа дури со нашиов зашто рекол така! :D Простачки :lol:

На SOVRSENSTVO му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    A маж и се мисли и да и прости дури.Гревче.

http://www.pulsonline.rs/veliki-brat/sva-desavanja/572/vb4-marijanin-muz-u-dilemi-da-li-da-joj-oprostim

8. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И јас го видов тоа еј ку*ва невидена па отиде со нашиот да се раправа зошто така рекол а она две недели ќерка си не ја ни спомене :fubar:

9. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Јас ова чудо не гледам. Не знам како се дозволува вакво с*ање по телевизииве па и сред бел ден. Голем брат, двор, фарма дали нешто испуштив... тоа е збир на ороспии, неморални жени и мажи, најчесто без работа (кој би ти дал одсуство од работа за ваков к*рташлак) или со работа од естрада, алкохоличари, манијаци, наркомани. Си прават бизнис а гледа и малолетна публика, ја расипуваат уште толку младината да си мисли дека се е толку едноставно. Организаторите им наредуваат кој со кого да иде кој која да легне кој со кој да се степа, а народот мисли тоа спонтано се случува. Мора да има некакви мрсни дешавки за да биде гледана емисијата. Треба вакви глупости да се забранат со закон и да почнат да се пуштаат емисии со интересни и поучни содржини какви што има на дискавери, да не отупи младинава а богами да не застранат и постарите.

На julie77 и PaLaVa им се допаѓа ова.
  10. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.227
    Допаѓања:
    67.733
    Зошто ова сега го даваат? Исфрлање е? Нели во понеделник беше?

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.446
    Допаѓања:
    5.410
    Кој излезе сега или и тој отиде во отпадот ??

12. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Излезе Милан и не отиде во отпадот.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Милан излезе мислам дека така се вика(машкото џуџе) Не отиде во отпадот туку излезе од куќата

14. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Гледам само заради Душко, ептен ми е интересен и смешен, како со дијалектот така и со целата појава :D Остана нашиот претставник, испадна Милан иако јас сакав Мила да испадне. Треба со Маријана да фатат пат под нозе и кај мажите и децата дома :fubar:

15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
  16. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    A нашиот како се покажува? Дефинитивно ланските наши натпреварувачкки Вики и Кики беа едни од поглавните во шоуто и куќата, овој некако е во позадина како што ми се чини.

17. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.227
    Допаѓања:
    67.733
    Нашиов некако конзервативен испадна или мене така ми се чини? Нели мрчеше нешто за жениве децата што ги оставиле :lol:

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Подобро, барем не не брука како нив. |(

19. machorka

machorka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    58
    Најтрагично во целата ситуација со дотичнава Маријана е што да беше Маријан, односно машко, со жена и деца, и да плеснеше некоја девојка во куќата,ќе беше маалски херој,маживе ќе му се дивеа и ќе добиеше статус на најголем заводник

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    А зошто машкото џуџе не отиде во отпадот туку директно излезе? :^)