Читам сега на Сител "Маријана му се пушти на Лестер " .Па добро зарем не и е доволен Немеш па бара уште еден ?! Колку ми е одвратна само не може да се опише со зборови ! А вчера незнам дали гледавте на Немеш му покажуваше слики и од свадба,од нејзиното дете, од маж и... Сега за сега најнормални ми изгледаат Лестер, Бојана и Драгана(али можда и нејзе ке и го видиме правото лице кога ке влезе во куќата).Овие други се 'фраери',спонзоруши,ку*ви, лажни моралисти ПС да не знаете кога е преглед на денот на Пинк ?
Ц ц ц пак се плеснаа http://vb4.emotion.rs/video/4836.html И на мене ми беше многу смешно а камоли на дечкото што се крстеше...на 10 сантиметри од него се*с експлозија Се е ова однапред договорено, се е изрежирано. Не се случајно баш овие кандидати избрани. Маријанче решила да се збогати на најлесен можен начин.
Ова е голема срамота бе, партали се направија... партали... На што личи... И да не е мажена и да нема дете, па пак не личи, да не зборам за конкретнава ситуација - немам коментар...
Сораја после шоуто ќе оди во затвор затоа што му ги скришила очилата на професор затоа што во летот на нејзината омилена дестинација Дубаи во авионот ќерката на професорот седнала до неа и Сораја испровоцирана го удрила професорот и му ги скршила очилата! Има ли бе памет оваа http://www.me-chitash.com/sou-biznis/film/3988-soraja-po-ucestvoto-vo-golemiot-brat-ke-mora-na-sud
е стварно го претера маријана. тука му се понаша му покажува слики од детето на немеш или пак може го припрема за татко а таа не е свесна дека тој само си го прај кеифот. ко што рече тамара браво цар си цццццц ДРОЉЕТИНА
ц ц ц ц... не ми се верува дека некој до толку може да биде несовесен,дека до толку не може да си го исконтролира нагонот, дека пуста желба за к*р ја натера и пред камери да си се изеба па и не почека другите да заспијат! А како што забележав после секост искоментира ,,ние се ебавме,, Не,не...дефинитвно не е нормална оваа! Па и после секс си појде на цигарче за да не падне у вода тоа дека ,,после добар секс следи мераклиско цигарче,, А пак лани демек нас не посрамотија Вики и Кики! како неее...еве што било срам бе!
А можете ли да замислите што прави додека маж и е на брод ???? Она кога без сеам пред толку камери се изе*а тогаш кој знае што прави додека мажот и е на брод. И никој неможе да ми каже дека е режирано никоја нема до толку да си го оцрни животот на неа и на нејзиното семејство. Значи какви жени постојат не ми се верува!!!
чекај нели Сораја е во отпад со другите како може таа да контактира со Драгана која е во куќата? или нешто јас сум побркала!
не си се збункала драгана таа масерка што е или козметичар е уште меѓу првите во отпадот па после од куќата дојдоа душко и сораја
епа сум се збункала јас пак мислев Драгана е онаа црната девојка од Црна Гора мислам беше. во ред како и да е јасно ми е, секако Драгана е поубава од Сораја па и тело има убаво, Сораја како што знам има напрвено корекции.
Одвратни ми се веќе и Немеш и Маријана . Не е нормалнаа таа дефинитивно! Па уште и слики од ќерка и му покажуваше вчера.... Гледам овој многу грижа на совест има, па ја опна уште еднаш
богами повеќе она него го опнува, ама ајде де..па пијани биле....што им фаќате толку кусур - дечкото што лежеше покрај нив хихихи се изнакрсти, се изнасмеа... дешавкава повеќе он ќе ја памти него овие двајца (они се несечају, пуно су попили )