Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Lizza

Lizza Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    17
    Леле сега само што ја гледав најавата на Сител, демек Немеш не се сеќавал ништо што се случило а Маријана се кае како и претходниот пат што се каеше :lol: ама знаете како велат после еб*ње нема каење :D

2. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Аман леле ко децана, типот само ја користел. |(
    Као демек таа него не? Не е 17-18 годишна па да очекува некоја си љубов од она.
    Очигледно е дека си задоволуваат потреби, се користат двајцата.

Алал им вера, ја никогаш не би се одлучила некаде да бидам 3 месеци затворена, да не можеш на раат да се самозадоволиш без да те снимаат, а камоли секс. Како ќе издржат некои не знам . :x :lol:

3. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    немеш убаво и кажа уште првиот пат пред да се случи сексот дека се воздржувал ради неа зашто тој нема што да изгуби кога ќе излези од куќата, а таа има маж и дете.и таа упора беее си го бара.и да и јас мислам дека ја користи си ги задоволува потребите и гајле му е, срамота за неа и гревота за детето што го има.и ај со овој легна што легна ама што мајка бара да му се обесува на сите па и уште на насион му вика - бакни ме ако си фаца :x

4. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Сега за 5 минути ќе има „Колосеум„ и станарите од луксузниот дел на куќата ќе дознаат за станарите од отпадот.

5. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Ама вие не разбирате изгледа.
    И таа си ги задоволува потребите, и таа го користи! Ова ти доаѓа како секс за една вечер, само што ќе бидат три месеци. :D И неа и е гајле, да беше поинаку немаше да има секс, али очигледно си гледа само за себе.

6. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Немеш има селективно несеќавање ( како ли запамтил што,колку и по кој редослед пиел :lol: )
    Маријана не убедува дека тоа им било задача :o

Ние наседнавме и ете сите помисливме дека се искористуваат по јорганчето . :clap: барво за нив :clap:

еве и еден виц
    Кој е поглупав од Маријана?
    Маријана ден потоа :rofl:

7. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    На Немеш право име му е Никола или јас нешто погрешно сум разбрала? :^)

8. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Да да, Никола се вика! Никола Немешевич!

9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Па не океј е си задоволуваат потреби, али има една голема разлика меѓу нив двајца, оваа малоумнава е мажена и дете има, и во тој контекст е само искористена од Немеш ;)

*Лелее кој пресврт еј! :rofl: Братов е луд! Отидоа во Џубре, ај со среќа нека им е :D
    А кај отиде Маријанчето за време на игрите во Колосеумот??? Болна да не легна кога виде дека ги разделија со Немеш??? :D :rofl:

10. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Го гледав јорганчето.Кој пример го дава на ќеркичката.Маж ко маж, ни прв ни последен, можеби има причина зошто тоа му го прави не знаеме кој однос го имале претходно можеме само да нагаѓаме ама детето дом што ја гледа. Што ќе му каже кога ќе излезе? Извини мамичка мораше да „глуми“ во тој филм, не е така како што изгледа. Жално,жално. Многу ми е тешко кога гледам родители кои не можат да се носат со преголемиот товар ;( РОДИТЕЛСТВО.;( ;( ;(

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  11. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Е драга моја БабаДара не се сите родени да бидат "прави" родители.
    Понекогаш во миговите на задоволство кај некои луѓе себичноста до толку преовладува што реалноста е просто засенета.
    Ова е психолошки проблем. Маријана не може да ги контролира своите емоции.
    Јас од таков аспект гледам на нејзините постапки. Не ја оправдувам во ниту еден случај, но ако не мисли на својот углед, барем да мислеше на детето.
    Кога мајка не мисли на своето дете значи има проблем. Од таа гледна точка дојдов до ваков заклучок.
    Па ако сум во право тогаш таа не е за осуда туку за жалење.

12. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Верувате дека ова навистина се случува? Напротив, верувам дека е само едно наместено сценарио за право шоу.

13. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.179
    Допаѓања:
    83.905
    ова е простотилак невиден многу убав пример му дава на детето кое ја гледа ма оваа не е за дома да ја прибереш

14. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Знате кој ќе биде најтрагичниот момент кој Маријана ќе го доживее како родител? (ако воопшто може да се нарече така)...
    За 4-5 години ако не и помалку кога детето ќе и тргне на училиште и децата кога ќе почнат да разбираат и да ја навредуваат нејзината мајка..
    Не само што детето ќе го боли туку и неа. Тоа е класичен пример на неморал и непочит кон семејството а потоа се останато што следува од очита на јавноста. Јас ја презирам таа жена (иако не ја знам лично) :@ :@ :@ И да сум на местото на Иван (нејзиниот сопруг) сега кога ќе излезе...Документите, детето под рака и ајт со здравје. Ужасно и жално... :?:

На crazylady, baguf4e и viki44e им се допаѓа ова.
  15. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Измислиле нова клетва :

Да даде Господ Маријана Чврљак да ти е жена ! :D

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  16. katerina777

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    ама е мирно сега во шоуво да не речам досадно :D

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Во почетокот Немеш ми беше супер лик од како не бидна ова со оваа што не вреди ниту името да и се спомнува мајка на векот што не размислува за последиците и иднината на нејзиното семејство своето дете и неговата иднина..Сега ми е толку многу антипатичен Немеш фујј ми се гади..А и овој Душко стариот во пакет со Сараја или Сораја како и да се вика ми идат на живци усти не затвараат цело време само зборуваат

18. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Некако не сум многу во тек со настаните што прават овие во одпадот??? Како се снаогаат???

19. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Не можам да се сложам со тебе дека Немеш изгубил нешто, напротив ние сме БАЛКАНЦИ и кај нас машкото што оди со повеќе девојки ( во случајов со мајка и сопруга ) е ФРАЕР, а девојката/жената за жал КУРВА.Колку и да сакаме нештата да ги промениме и да не размислуваме вака сепак во нашата крв тече она балканското. Ние уште живееме поради другите и за другите. Секој си го пика носете секаде. Па на пример и мене понекогаш ме интересира нешто сочно, не како трачар туку моментално, во едното уше влегло во другото излегло. А Немеш плус нема никого позади себе за да избрука, кога ќе излезе никој нема да го врти образот од него и да вика леле што направи татко ми.

20. katerina777

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    и да се надоврзам покрај тоа што немеш немаше што да изгуби пред да имаат секс и кажа дека се воздржува ради неа ама таа сама си го бараше и му легна в кревет. и што требаше немеш да направи??? не може он да и води сметка кога таа нема 2 г. мозок. Маж како маж му се пружила прилика па ја искористил