Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    9.062
    Оваа па Сораја колку е грда,ко некоја вештерка ми е.

2. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Сеа како полека почна да и се "распаѓа" устата. Се гледа. И малце сплавнува не и е толку надувана. Многу ми е вештачка и у забите и фацата ко коњ е. Ич не е убава, само хооооот тело има. :D

3. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Драгана има многу сличен глас со Антонија Шола, имам чувство како неа да ја слушам.:|

таквиот глас малку ме иритира.

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  5. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле Драгана одкако дојде во луксузниот дел ми стана многу одвратна се нешто не и е по ќејф, се нешто се лути

6. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Го гледам сега преносот во живо...леле па тај Немеш се заљубил бе...цццц...младост лудост...та праќа срценца, та пее серенада невидливиот прозорец и невидливата принцеза... :lol: Божееее!!!! :tmi:

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    а во која е заљубен??? сигурно не во Mаријана...или во нејзе се заљубил |( ?

8. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Каква младост лудост цела јавност ги гледа? Или луѓево се спремни на се, да се бланираат до максимум само за да дојдат до пари. Ако цената за да се дојде до пари е да се изгуби образот, идентитетот, личноста тогаш Господ нека им е на помош, ИЗГУБИЛЕ СЕ. НЕМА ВРАЌАЊЕ.

9. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И праќаше срценца на Маријана па играше со сликата на Бојана :D

10. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Да ве прашам нешто...што толку ве привлече кај ова шоу па сите седнавте да го гледате? Мене лично ми е тотална катастрофа. Младо, старо, здраво, нездраво, се на едно место па ајде народе, бламирај се. :fubar:

11. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Леле Мила безобразна :o

Дали слушнавте што и рече на Бојана кога и ја упати отровната стрела :o

Мила: отровната стрела ќе ја испратам кон Бојана, и оваа недела има за задача цело време да биде облечена ко права дама, ко права девојка цело време да е во кратки фустанчиња и на штикли и цело време да е нашминкана... Ете тоа е задачата, се надевам ќе се понаша како права дама бидејќи за жал не е!! :o Идиотка! Баш ми е мило што испадна :lol: (се премислив) :lol:

Едит:

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sRRMqLhOOfE?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sRRMqLhOOfE?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object>

:!:

12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    не го пратам редовно ,ама чат пат ке го зирнам колку да бидам у тек шо се дешава.. да не бидам неинформирана.. :D
    секако дека нема нешо поучно во шоуво,и нема шо да се бара поучно во него..направено е заради забава..експеримент со живи луге наместо со глувци.. :D доброволно си се пријавиле лугево,и нема шо после да им е мака шо народот им ги гледа глупостите шо ги прават...за никои пари на светов не би се пријавила во вакво реално шоу да ме снимаат камери како си го мијам газот :D
    а таа маријана,свашта,двапати се плесна пред камери под јорган,и двапати се каеше.трет пат ако се плесне пак ке се кае мислам :D ако правиш нешто барем не глуми лудило после тоа"нишо не праевме "кога цел свет ве гледал..а за нејзиниот морал да не дискутираме ич..има доволно години да се познава себеси.штом е жена шо не може да издржи без секс,нека си седи дома покрај мажот и,а не да иде на телевизија да се бламира..или можеби од преголема љубов легна со немеш? :D

13. ToRmEnTeD.LoVe

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Да, само многу безобразни работи има, а како што можам да забележам и малечките деца се загледуваат. Кај отиде светот кој знае :lol:

14. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    светот отиде у п.м а и ние со него :D
    да има безобразни работи,ама на жалост нив сегде ги има..децата ко остануваат сами дома со компјутерите а мама и тато на работа шо мислите шо гледаат..порничи на интернет..филмовите на телевизија неможат да поминат без еротски сцени..отвори весник слика голи цицки внатре.кај и да се свртиш безобразното го има..такво време дојде шо голотија продава..без разголена женска не поминува реклама.страшно е,ама шо можеме против тоа?
    јас кога растев интернет немаше,а и филмовите не беа така експлицитни како сега..ама неможеме да го вратиме назад времето нели..мораме да живееме во сегашното..а се ми се чини дека сегашново води кон пропаст..шо би рекле србиве-живи били па видели... :D

15. ToRmEnTeD.LoVe

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Апсолутно! Модернизација...за мене модернизацијата се само лошите пороци кои ги има се повеќе и повеќе. Сепак, се зависи од самото воспитување. Самата личност треба да има доволно свест за да знае што треба да прави, а што не треба, да знае до каде може да се оди. На овие од Големиот Брат апсолутно поимот свест не им е непознат. Мислат дека ќе постигнат нешто ако се пријават во тоа шоу. За да постигнеш нешто треба да си ЧОВЕК.

На tanja6 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Леле навистина овој Немеш се заљуби толку, зошто вчера плачеше како мало дете? И после жените биле лесни, тоа е ама мажите пак се толку плитки, и толку лесно паѓаат на лесни жени. |(

На lovely-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    леле од такт ме вади драгана |( значи нема ден да не заплачи!
    а Немеш хахах ...тој само е добар глумец и ништо повеке... :D
    далеку од љубов е сето тоа...ја користи додека можи...а таа ако е глупава само така нека продолжи ;) :clap:
    no comment ми е целата ситуација измегу нив :)

18. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    ууу ова го пропуштив кога го даваа, во прегледот на денот? Курветина - Мојот маж се ми опростува :@ :@ ај да видиме дали и за ова ќе ти опрости расипокуќничка :devil:

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.142
    Допаѓања:
    67.328
    Ако и прости не заслужува ни жалење да се троши на него :) Што си дробел нека си срка.

20. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Хах, оваа ми е одвртна, ама пример дава, хах можам да замислам што ја чека кога ке излезе од шоуто , се разбира РАЗВОД , ненормална работа се е*е со други пред толку камери, ма дај молим те :) ... долна работа е за мене тоа, каква модернизација..... неверството се плака :)