Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    ОФффф мене сега и Маријана и Немеш ми се ,,, жив се човек на све навикне хммм

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    А зошто овие напалените зајци пак се заедно? :wasntme: Заедничка забава им прави ГБ?
    Ах Радашин сироткиот :D Сите воздух зимаат, и тој зима, а ако не влегува под вода. :rofl: :rofl:

3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    хехе хеее аууу ме изнасмеа.....Радашин

4. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    ах бројче бројче секогаш со смисла за хумор :lol: ме насмеа

5. LoOnyD

LoOnyD Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    392
    Немеш неодолив ми е ... :rofl: :!: Бојана е најдобра до сеа...а Лестер се покажа подобро него што мислев дека ке биде...другите се секој приказна за себе!

6. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Oва со прскањево не му требаше дефинитивно :/

7. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    Леле Радишаа е незнам :rofl: уште се праи демек гњури,нели сите гњурат и излагаат и демек он излегол :D А како ги бацуваше Тамара и мислам Бојана беше,овие пејат,а Радиша користи моменти и ги бацува...па после почнаа сите да се бацуваат,во образ :) ...мислам дека на прегледот не го прикажаа тоа...штета,мн. смешно беше :rofl:

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    А која е казната за прскањето што беше? :?:

9. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    Коа беа ви "исповедаоница" Лестер и Немеш,братов им кажа дека парично ќе ги казни,а колку,што,како утре :)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Се поднапи нашион и одма лом направи :D Идиотче :D

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Не знам ни зошто е пуштен телевизорот на сител, тие си зборат, кој ги слуша.....нит знам кој е кој, нит како се вика , од кај е.....а верувајте секоја вечер е на сител пуштено :lol: :lol:

12. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Леле таа Сораја ама ми оди на живци .

13. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    53

А баш се имаше во убаво светло представено не му требаше ова последново..Јас повеке би рекла македонче :D

14. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    А што направил? леле не гледав баш тогаш :worried:

15. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    53
    Побарај и огледај на youtube преглед на денот или на гоогл напиши ја датата ке видиш, имаа забава се поднапија малце повеке и македонска работа нашиов почна да крши да фрла со шишња со вода ги откорна ламбите скрсши еден од прозорците...Се опушти детето, сеа не треба да му судиме само по едно пијанство секој си има свои моменти во пијанството тој до сега во сите момети се понашал сосема океј, само ова псоледново не му требаше... :wasntme:

16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    не ми се допаѓа тоа што В.Б. решава да го вметнат Славен (дечкото на Тамара ) во куќата и тоа оставаат простор првин тие двајца да се зближат поубаво (или што се вели да направат нешто) па потоа да го стви. Според мене е нечовечко и баш глупо па што ќе си имаат после надвор нека си се расправаат а не вака јавно да се понижуваат. Мислам ок игра е и се тоа но ова е претерано според мене. Еве што изјавува Славен на ова
    http://www.veliki-brat.org/Vesti/Tamarin-decko-ipak-u-kuci-Velikog-Brata.html
    не дека нешто сум за тамара или било што но дечково многу се исфолира па ако има било што решавајте надвор а не Нека си играат децата :fubar:

17. Mackaaaa

Mackaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    26
    Па интересни се, нема ниеден нормален тама но ги гледам ! А тоа Немеш и Маријана ццц лелеее за срамота ем е мажена..... :)

18. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    Сево ова е само за покачување на рејтинг...како што и Немеш е на некој начин "привилегиран" да останува после забава и сл. за со Маријанчето да се љубакаат.Нели имаше период кога беа одвоени и шоуто беше тапа,ништо не се дешаваше...Се согласувам дека е нечовечно и на некој начин искористување...да беа Маријана и Немеш одвоени цело време ...мислам дека немаше да продолжи романсата нивна,а братот намерно ги спојува.И сега сака да направи некои триаголник од Тамара,Никола и дечко и на Тамара.А тоа сигурно ќе биде интересно...

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    53

И јас се соласувам со твоето мислење, сето тоа беше за да се крени рејтингот, емисијата да биде поатрактивна и гледана, има еден куп обезбедување околу куката на големиот брат , можеа да го сопрат ако сакаа но му дозволија да го направи тоа, истото и за МАријана и Немеш, дури мисалм дека МАријана со умисла го направила ова најверојатно да му се одмазди на мажот и за нешто( кое не го оправдувам, вакво бламирање пред јавност со мало детенче не се прави..), и ке има некој процент ради гледаноста на шоуто со тоа што го прави... :?:

20. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    јаас го гледам големиот брат :) интересна емисија е :lol: