А зошто овие напалените зајци пак се заедно? Заедничка забава им прави ГБ? Ах Радашин сироткиот Сите воздух зимаат, и тој зима, а ако не влегува под вода.
Немеш неодолив ми е ... Бојана е најдобра до сеа...а Лестер се покажа подобро него што мислев дека ке биде...другите се секој приказна за себе!
Леле Радишаа е незнам уште се праи демек гњури,нели сите гњурат и излагаат и демек он излегол А како ги бацуваше Тамара и мислам Бојана беше,овие пејат,а Радиша користи моменти и ги бацува...па после почнаа сите да се бацуваат,во образ ...мислам дека на прегледот не го прикажаа тоа...штета,мн. смешно беше
Коа беа ви "исповедаоница" Лестер и Немеш,братов им кажа дека парично ќе ги казни,а колку,што,како утре
Не знам ни зошто е пуштен телевизорот на сител, тие си зборат, кој ги слуша.....нит знам кој е кој, нит како се вика , од кај е.....а верувајте секоја вечер е на сител пуштено
А баш се имаше во убаво светло представено не му требаше ова последново..Јас повеке би рекла македонче
Побарај и огледај на youtube преглед на денот или на гоогл напиши ја датата ке видиш, имаа забава се поднапија малце повеке и македонска работа нашиов почна да крши да фрла со шишња со вода ги откорна ламбите скрсши еден од прозорците...Се опушти детето, сеа не треба да му судиме само по едно пијанство секој си има свои моменти во пијанството тој до сега во сите момети се понашал сосема океј, само ова псоледново не му требаше...
не ми се допаѓа тоа што В.Б. решава да го вметнат Славен (дечкото на Тамара ) во куќата и тоа оставаат простор првин тие двајца да се зближат поубаво (или што се вели да направат нешто) па потоа да го стви. Според мене е нечовечко и баш глупо па што ќе си имаат после надвор нека си се расправаат а не вака јавно да се понижуваат. Мислам ок игра е и се тоа но ова е претерано според мене. Еве што изјавува Славен на ова Spoiler http://www.veliki-brat.org/Vesti/Tamarin-decko-ipak-u-kuci-Velikog-Brata.html не дека нешто сум за тамара или било што но дечково многу се исфолира па ако има било што решавајте надвор а не Нека си играат децата
Па интересни се, нема ниеден нормален тама но ги гледам ! А тоа Немеш и Маријана ццц лелеее за срамота ем е мажена.....
Сево ова е само за покачување на рејтинг...како што и Немеш е на некој начин "привилегиран" да останува после забава и сл. за со Маријанчето да се љубакаат.Нели имаше период кога беа одвоени и шоуто беше тапа,ништо не се дешаваше...Се согласувам дека е нечовечно и на некој начин искористување...да беа Маријана и Немеш одвоени цело време ...мислам дека немаше да продолжи романсата нивна,а братот намерно ги спојува.И сега сака да направи некои триаголник од Тамара,Никола и дечко и на Тамара.А тоа сигурно ќе биде интересно...
И јас се соласувам со твоето мислење, сето тоа беше за да се крени рејтингот, емисијата да биде поатрактивна и гледана, има еден куп обезбедување околу куката на големиот брат , можеа да го сопрат ако сакаа но му дозволија да го направи тоа, истото и за МАријана и Немеш, дури мисалм дека МАријана со умисла го направила ова најверојатно да му се одмазди на мажот и за нешто( кое не го оправдувам, вакво бламирање пред јавност со мало детенче не се прави..), и ке има некој процент ради гледаноста на шоуто со тоа што го прави...