Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Знаев дека Драгана ќе си оди, многу беше досадна и заморна :)
    Немеш? Веќе почнав да се прашувам дали има некакви проблеми со нервите :^)
    А неможам, неможам и неможам Нирмал да го поднесам, страшно ми е антипатичен :drunk:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    аууу Нирмал и дигноглавата Сораја во паќет би ги шутнала надвор од куќата па и велики брат како ги ставил во оваа новата неделна задача заедно врзани хахаха ...
    Мислам дека неделава со ова ќе биде интересна а кутриот ни наш Лестер со две женски е врзан како ли ке се снајде хихих .

На vikica.s му/ѝ се допаѓа ова.
  3. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Се надевам Немеш ќе се приземји малку, после синоќешната номинација. Мислеше најголем фраер е, не се свести дека сите тие лигавештини ги прави со мажена жена со дете. Ќе беше подобро и за него да го послушаше Никола и да си ја пробаше среќата со Бојана или со Драгана. Вака мислам дека на сите им стана одвратен :puke:

4. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^ И јас се надевам ќе се приземји малце - го врзаа со Ема :D (а баш не му беше омилена ни најмалце :lol: ). Братов е цар!

5. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    одвреме навреме го гледам ГБ и така со време Сораја ужасно не ја поднесувам, многу ми е одвратна, некако многу дигната ми е и сака да доминира.

всушност сите женски, освен БОјана и Ема, ми се некои прчли, али горенаведената ми е нешто под секое ниво.

6. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    престанав да го гледам шоуво зашто сите ми станаа некако заморни и досадни особено кога секоја недела ги мењаа де во куката де на отпадот некако ми се испомешаа :doh:

7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Леле овие Немеш и Маријана ,страшна патетика ми се :^) Напочеток само Маријана ми беше одвратна,за овој мислев дека врскава му беше во смисол "што ти се пружа на тацна,зашто да го одбиеш" ,ама уствари он дечкото да ти се заљубил,а оваа да си го игра к****.
    Да не беше мажена и да немаше ќерка,ќе и пружев рака :^) :D
    Одвратни се и двајцата ми се за аут.

А кај Сораја и Бојана имам сосема контра ефект.
    На почеток ме нервираше Сораја ,а Бојана ми беше баш фина,ама сега ми се сменија улогите.
    Сораја ми е баш ок девојка и има многу добра душа,мада на прв поглед изгледа како да е препотентна воопшто не е така.Ваљда тоа и е некој одбранбен механизам :)
    Иначе незнам колку знаете ама Сораја нема родители,има пораснато по домови,ама подоцна ја прифатил вујко и и со него живее :?:
    А Бојана баш ми се покажа како препотентната |( И ме нервира што секогаш сака да се направи паметна,некако другите ги гледа од виско,се преценува.Баш како и Немеш :^)

На Mermaid и MiiLla им се допаѓа ова.
  8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Хахахаха јорган планина пак профункционира :lol: :rofl:
    Ај кутрите, ем врзани за други, ем пак секс...

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Неможеше Маријана да издржи веќе без к**.Ехеее 2 недели минимум поминаа како не се опнала :^) :D
    Кога влезе неможеше ни недела дена да издржи без мажот,мораше жртва да најде :D
    Сега ли за едно конче што ги врзува ќе му се мисли :rofl:
    Уште па тогаш на Бојана и Тамара им збореше демек тајна задача имала ,за пари да има секс во куќата....Мхм да ;) Секој ден по три пати гарант бил договорот :D

10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Ииииииииииии пак ли? :o :x

А инаку, се согласувам со Мисс за Сораја, мене баш ми е пријатна како особа, веќе не се малце во куќата, па не верувам дека глуми :^)

11. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Уф леле од Немеш и Маријана веќе ми се повраќа :puke: Гнасни ми се. А Ема за геота цела ја открија. Гнаси

12. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Немеш стварно почнува да наликува на Карло :x ... Арогантен, насилен, вреѓа... Ја исповреѓа Ема прееска:fubar: Страшно почнува да ме нервира! :puke:

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    сега ги гледам имат забава многу играње многу пеење ама најмногу сораја си доминира и повторно градите и се на изволте само и паѓа корсетот и некако ми се чини дека накај лестер се врти цело време опасна е типката.

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Од Немеш и Маријана ќе :puke: .
    Оваа глупава, преглупава... а овој како демек некој си романтичар, заљубен мислиш ауууф. Патетичен! |(

А Сораја на почеток ептен ме нервираше кога беа со Мила, ама сега баш ми е супер.
    Девојката си живее по свој терк, и тоа е.
    Мене баш ми е супер, барем сега за сега.

А оваа Бојана да не испадне некоја лезбејка, м? :D

А Лестер баш ми е гревче со тие тампоните во ушите, запаление добил. А од што?

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    леле,ептем одлепија,се испијанија а највеке сораја и тамара веке незнаат шо праат,па групно скокање у базен сите :lol: еден ден кога ке станат малце повозрасни позрели и ко ке се гледаат шо глупости правеле нема ли да им биде срам? :^) мислам сите сме се журкале нели и напиле некогаш,да не испадне дека морализираме многу,ама ова иде на телевизија интернет те гледа цел свет.. :^)

16. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
  17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    А Дражен каде е? :?:

18. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Во болница. Се повреди на последниот колосеум

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Никола Маврович и Тамара ми се многу убав пар штета што и двајцата се зафатени а се забележува искра помеѓу нив иначе најпристоен и најдобар од сите ми е Никола Маврович уфффф срце најубав од сите ми е :inlove:
    Ема по нерви ми иде веќе и не ми се интересни другине а Немеш и Маријана се :puke: :puke: :puke:

Само она со отпадот не ми е интересно живи глупости ајде пола во отпадот пола во куќата мислам стварно е глупо. ;)

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    ^ Веќе се сите заедно, нема никој во отпадот. :wasntme: