Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    А кој и зборел на Маријана " замисли маж ти утре да се појави тука во куќата " :?: (тоа што му кажуваше на Немеш?)

2. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    ^
    Бојана.

Инаку,сакав Тамара да испадне :devil: .Не ја сакам,ама ич!А Славка ни малку не ме нервираше,баш беше фина..Добро освен ци*ките до доле што и беа симнати. :D

3. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^ претпоставував дека е Бојана...
    Почнува помалце да ме нервира, дволична ми станува некако. :?: И прееска водителкава Маријана рече - Бојана е добра со некој само по потреба. Стварно е така.
    Незнам дали на почеток стварно не беше таква или само си го криеше правото лице :?:

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Бојана е страшен манипулатор со сите од потреба зар не гледате со сите е пријателка :^) А што и беше на Маријана? Не го гледав од почеток нешто депресивна ми беше

5. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^ И фалело детето, не знаела што ќе се случува надвор кога ќе искочи, цело време мисли на тоа и веројатно затоа

6. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    И фалело детето? Па на тој што му фали детето е покрај него а не оди да се глупира во некое шоу каде што ќе ја гледаааааааааааааат милиони луѓе. Што ја чека кога ќе искочи. Не би си го поставила ова прашање ако размислувала пред да направи било што. И искрено оваа контрадикторност не можам да ја разберам. Што ме чека надвор а продолжува со истото. Јас кога би направила грешка ( сите грешиме, луѓе сме од крв и месо ), јавно ќе ја признаам грешката и ќе си излезам од шоуто, или ако сакам да останам тогаш ќе си поставам граница и дистанца. Ама добро еве како јас размислувам, можеби грешам.

7. Idiotka90

Idiotka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    Мило ми е што Славица излезе, уште Радиша и Душко да излезат ... што бараат луѓе од 50 и кусур години во вакво шоу ... па ниту се пријатни за гледање ниту се интересни, ептен глупо ми изгледаат. Славица не ми изгледаше толку глупо како овие двајца но сепак мислам дека не и беше местото таму.

На Primavera му/ѝ се допаѓа ова.
  8. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Маријана депресивнааа??? :o :o :o Ќе ја орсположи Немеш под јорган планина :tmi: и тогаш заборава и на детето (кое наводно и фали) и на мажот кој 100% мрази што воопшто ја запознал Марија во својот живот!
    Инаку Бојана и мене ми е дволична,всушност ја проценив од почеток дека е дволична! Нејзиниот коректен однос со Маријана на почетокот воопшто не ми беше природен!
    И сега се труди да воспостави некој близок однос со сите,тоа е дел од нејзината тактика за да не биде гласана кога би се нашла во ситуација да биде номинирана за изглегување од шоуто!

На MiiLla и easyyyyy им се допаѓа ова.
  9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Си се самоцитирав
    Ова веројатно се потврдува дека е така и впечатокот досега не ме излажал, ќе видиме одсега.
    А викате била добра со сите, па паметна е да ви кажам !
    Ако единствена цел и било да се пријави за парите што треба да прави, да се лапа со некој мачо мен или да оговара по сите ?
    Тактика нетактика добро си постапува, поарно така одколку со сите испокарана, па само така може далеку да прогура, ако не ја зафркне некој.

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  10. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    колку ме нервира Немеш... демек многу женски оставил надвор, го чекале него |( |(

11. SOVRSENSTVO

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле мене ми е многу смешен 7 девојки оставил надвор па и вели да не го чекаат леле :lol: вчера се пресмеав за тоа
    Само за Немеш :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=2LvgWDw9rug

12. simonaspase

simonaspase Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    10

И мене многу ме нервира НЕмеш... Мн се дигааа... А едвај чекам коа Маријана ке искочи да видам какви интервуја ке дава хахахахахаха

На Mermaid му/ѝ се допаѓа ова.
  13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    И за Бојана покрај што ми е дволична, мислам дека и малце и љубомори на Маријана поради Немеш :mm: Дека на почеток нели овој и пушти водичка малце и после си премина на Маријана, ( :D ) и можда криво и е сега :wasntme:

На glamour-lady и MiiLla им се допаѓа ова.
  14. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    A кој испадна вчера?

15. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    ^^Славица :)

Мене Бојана искрено на почетокот ми беше многу драга особа,симпатична,дружељубива,едноставно немав никаков лош коментар за неа...Ама во последно некако почна да си го покажува вистинското лице ;)
    Ми се чини дека на крај ќе излези најлоша и најподмолна од сите :D

16. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    295
    Од оваа Маријана значи поодвратно суштество нема! Прави патетики како и фали ќерќа и а без срам легна со Немеш и тоа неколку пати ...брее без усул!! Башка и цело време е намрштена и кога ќе ја видам со оној нејзиниот злобен поглед Уффффф. А за Сораја од друга страна, кога ја видов одма добив негативно мислење (ете за жал ја пресудив по силиконите) али девојката сеа за сеа е многу ок .. за разлика од другиве квачки што само оговараат. А Тамараааа , no comment .. од самата најава ми стана се јасно.

На Macufkata и MiiLla им се допаѓа ова.
  17. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    53
    Да, и на мене на почетокот ми беше фаворит Бојана мегутоа како што врви времто девојкава си го кажува своето право лице мн е дволична каде што ке дувне ветрот таму е..Прав манпулатор, не е ни сама свесна колкав е се надевам кога ке се гледа од кога ке заврши шоуво ке си ја тресне малце главата од земја, а за тоа што го кажа една од феминките мн е во право, градиш нешто цел живот за на крај ради пари или поуларност да си го ставиш животот на тацна и све да упропастиш, а оваа Маријана како што кажав педходно дефинитивнио и треба психијатар, па уште и фалело детето, па само колку е жалосно кога ке помислиш што се не поминува нејзината фамилија нејзинот маж и тоа дете кога ке порасне... :( Нема ни грам свесност, али тоа им треба а продуцентите од такви вејки како неа прават пари... Пак ке кажам лесно е да осудуваме од страна ама ова нејзиното стварно нема ниту едно логичко обајснување :x

18. SOVRSENSTVO

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Преска го гледав прегледот на денот и незнам не разбрав што било тоа зошто ја бојкотирале неделната задача??? :^)

19. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    кутриве без славица ќе умрат за јадење хахах. туку и мене ми беше бојана фаворит ама некако се смена, којзнае што и е.сепак никола си е никола,срце најубавко..и лестер наш добар е

На easyyyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Членовите од ЕУ, Сораја и Хорват требаше да изберат уште еден член да им се придружи на ЕУ, и они ја избраа Ема и Велики Брат им соопшти дека (покрај многуте привилегии што ги имаат :D ) имаат и привилегија само они да спијат во спалната соба на креветите, а другиве ќе им дал вреќи за спиење па кај сакале да спијат освен во спалната :D , и оној Немеш идиотон почна да се треска од земја ќе бојкотирал незнам ти што, ќе почнеле да кршат незнам што да прават, не им било гајле за парите |( и овие другиве ко овци по него |( и тоа... :D

А баш ми беше мило, што им направи така на другиве (одредени личности стварно ми се идиоти - Бојана, Маријана, Тамара, Нирмал уште да почнат да му се клањаат на Немеш |( )

Едит: А Лестер многу ми е пријатен за гледање :$ :D

На Miss-Independent и MiiLla им се допаѓа ова.