Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. simonaspase

simonaspase Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    10
    Лестер е срце... Се дружи со сите.. А и Хорват е таков....

Такви сме ние Македонциве :l:

На GoldenValery, Macufkata и vikica.s им се допаѓа ова.
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    КОЈА ОД ЖЕНСКИТЕ ИЗЛЕЗЕ ДЕКА Е МАКЕДОНКА :?:

3. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    ^^
    никоја не е македонка од женските колку шо знам јас :^) :wasntme:

4. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Ако е за во бекстејџ најавата зборуваа за Лила Филиповска во прилогот.. |( Жими најавата шо ја дадоа..преваранти едни.. :lol:

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.107
    Допаѓања:
    66.997
    А што било со Немеш и Маријана и предлогот за брак?

6. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Не ми се верува дека Сораја ми стана фаворит :tmi: Не се надевав на ова, но видов дека таа е всушност доста фер и коректна а не дволична и злобна каква што мислев на почетокот. И меѓудругото паметна е...А за Бојана, уф ептен ме разочара :@ Маријана ми стана ок кога видов дека и покрај стореното нема лоша душа ама затоа Немеш :@ Хорват и Сораја до победа! :)

На swanprincess му/ѝ се допаѓа ова.
  8. swanprincess

swanprincess Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    Сораја и Хорват ми се ептен позитивни личности. Исто така и Лестер, а Немеш почна страшно да ме нервира.

На vikica.s му/ѝ се допаѓа ова.
  9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

И мене ми е екстра позитивен лик Сораја, на почеток страшно антипатична ми беше али сега ми е нај океј! :)

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  10. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    на почетокот Лестер, Сораја и Хорват ептен ми бе антипатични али излегоа дека се души , а за тие што мислев дека се ок преку ноќ се сменија :D сеа им се гледаат вистинските лица на сите е сеа имаше некои што неможеа да издржат ни 1 недела па уште одма се покажаа :P А баш ме интересира дали Маријана ќе излезе , ако излезе она ќе се намали гледаноста на шоуто :?:

11. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    И покојзнае кој пат оваа мојата луда интуиција излезе во право. Бојана од никогаш не ми била симпатична, ма од прва ми беше :^) и секој ден се повеќе се уверувам дека е манипулатор и се шлихта
    (шо би кажал Дуле :D )
    . За фаворити веќе се изјаснив, Хори,Дуле,Сорајка и нашиов Лестерчо. ;). Немеш пак незнам дали природно си е олку глуп или тренира. :!: . За ова неговото однесување сепак си треба и доза талент.. :tmi:

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Баш вечерва пуштив преглед на денот и не знам што се променила Бојана.
    Го фатив моментот кога беа овие Немеш и Маријана пред она за пушење што ли им е нешто се пречкаа со Маријана и таа му вика (се прави светица сега) дека многу ќе изгуби со неа, дека таа е сама, не сака да го става на мака него, не сакала да се бори тој за неа, не сакала да го става во ситуација да бира и тука Бојана испадна ептен искрена во очи и плесна за ќерка и зошто не мислела на неа ко ја започнала цела работа тука е таа манипулатор само што искрено зборуваше ? Епа не е, само е диреткна, за Сораја имав полошо мислење, ама ептен сака да биде главна бе и се по нејзино да биде .

На ludacaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Јас знаете што мислам, на Маријана сега да и дадат јаже ќе се обеси кутрата... И тоа што Бојана го рече во пушалната е дифинитивно преточно...

Бојана на Тамара и вика : Маријана го врти нејзиниот маж околу малото прсте, сега ќе се врати дома ќе му измисли некои глупости и пак ко ништо да не било ќе биде...

И јас мислам така...
    Девојкава Немеш и беше чиста заебанција, (што вика Лестер : Јас ја оправдувам, муж и е поморац :D ) она ќе си се врати на муж и` и не ја заболе за Немеш.

Глупача, си растура семејство од чиста заебанција :fubar: .... Сега ќе рони солзи и ќе се кае што направила :fubar:

Едит: И не Лукс, Бојана не е од таа причина манипулатор, сега и плесна во лице све да, ама цело време или се упикава на сите или дели правда и филозофира |( Веројатно не си видела ама кога пред пушалната беа она, Нирмал и Маријана и збореа за тоа дали би влегле во ЕУ ако ги изберат (нели дека демек бојкотираат, и Бојана јасно си рече јас ако ме изберат влегувам, нема да одбијам, морам! само така нема да бидам номинирана... Па што тогаш бојкотира (демек ги подржува она сите) и му се клања на Немеш за се што ќе рече... Манипулатор е и тоа страшен. Си прави се како и одговара, да и речат ако влезеш во ЕУ нема да бидеш номинирана 2 недели ама со тоа ги предаваш сите укучани, нема да размисли веруј, ќе влезе со трчање :D

Аууу се распричав :rofl:

На MiiLla и macence85 им се допаѓа ова.
  14. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Што се случува со Маријана?Има проблеми са собом??? Цело време му збореше на Немеш како он се однесува ко дете а сега она прави сцени...сакала ван,не и е љиииипо :devil: Тоа што и го кажа Бојана е сосема точно ама девојкава конечно е трезна па сфати,малку касно ама ај битно сфати :tmi: а и Немеш со неговово однесување иритира..пфф баш се прашувам уште колку ќе трае оваа љубовна драма |(

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Епа Чика таа е таму за неа влезена така?
    Си се представува самата, не е влезена ни за Душко, ни за Лестер ни за Маријана таму и од тој аспект нормално дека ќе гледа за неа и поважно ќе и биде да не биде номинирана.
    Ако рекла дека ќе влезе во ЕУ (кој се таму не знам точно освен Сораја, Душко, Хорват, Ема и Нирмал) не ја прави манипулатор според мене, ако влегла да ги земе парите секако дека ќе гледа да се спаси некако и да ги избегнува номинациите.
    Од моја гледна точка Сораја е поголем манипулатор од неа од причина што им наметнува мислења, посебно на овие што се со ЕУ во неа , а тоа е полошо одколку да си искажеш личен став без притоа некому да го наметнеш .

16. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Не се разбираме Лукс :D
    Овие што бојкотираат некои од нив демек збореа дека и да ги викнат во ЕУ нема да се согласат да влезат не биле дволични ... А сега Бојана друго збори, ќе одела она сега... :^) Да нормално ради неа е влезена таму и тоа никако не ја прави манипулатор што си искажува личен став, ама ако е така нека се држи цело време на нејзиниот став не еднаш ваму еднаш таму... И не е само оваа ситуација имало многу други, не ми текнува сега, со сите се прави добра на сите дели правда, никој демек не и смета а прва прилка да и се укаже оговара на големо... Незнам мене вакви личности лицемерни многу ми сметаат, девојката во некои ситуации се покажува премногу добра, ама тоа и е само маска, што за жал веќе и падна.

17. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Бојана е типичен пример на девојка од калибар..спашавам своје дупе, па макар га и продао. Плус не мора бре во секоја чорба таа да е советникот и душегрижникот. Ова со влегувањето во ЕУ од една страна бојкотира, а од друга страна ако ја викнат ќе оди,каде тука е бојкотот,поим немам. На крај му доаѓа дека не е со никој, ами само сама со себе. Друго со Немеш коментарите околу Ема и беа дно на днота, и го загадува воздухот, ајде боагати, ко дома да и дошла. За мене Бојана е :Down: секој ден повеќе. Барем во моите очи. ;)

На Macufkata, Miss-Independent и la-chicka им се допаѓа ова.
  18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мене Маријана и Бојана ми се тука негде на исто ниво со манипулирање.
    Се се случува во пушалната со триото ,како што ги викаат Маријана,Бојана и Тамара.
    Маријана ќе им сипа муабет за некого,ќе го пооговара и тоа со нетрпение го очекуваат другиве две.
    И така одкако Маријана ќе му фрли пик на некој,Бојана одма иде низ куќата и низ сите станари го оговара тој некој,Тамара само ја поддржува.
    А Маријана па си се повлекува и си ќути,и се прави фина со сите,како она да нема врска со тоа.
    И кога ќе дојде денот на испаѓање,испаѓа оној меѓу номинираните кој бил нели оговаран од овие три и негативна енергија за него е проширена меѓу сите останати.
    Се иде тоа плански. :D
    Така испадна и со Мила и со Џорџ и со Драгана и со Славица...

Маријана е ептен подмолна,Бојана ги сваќа нејзините игри до негде,а Тамара е само наивна и им верува на двете.
    Само што Бојана не очекува дека Маријана може да ја зезне и нејзе,а кога-тогаш и тоа ќе се случи,кога веќе нема да и биде потребна како пиун.

На Macufkata му/ѝ се допаѓа ова.
  19. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    леле колку паметен испадна Дуле вчера кога зборуваше во исповедалницата: "Јас сум дојден во куќата на големиот брат, а не во куќата на Немеш, така да ќе ги почитувам правилата на големио брат а не на Немеш и неговите шмизли што го следат и подржуваат" :D :D

неможам да поверувам колку е лицемерна Бојана.. цело време заедно со Маријана, божем и се прави пријателка... Кога збореше Маријана нешто демек се плаши да ја изгуби ќерката, Бојана плачеше со неа.. а потоа се и плесна во лице (браво за тоа, имаше право, се согласувам со неа).. ама после на Тамара и збори дека Маријана го врти нејзиниот маж околу малиот прст, и дека кога ќе излезела од куќата пак ќе била со него...

Маријана се правеше светица, демек сака да излезе, демек ќерката и е на прво место, да мислеше пред да се е*е на ќерката.. и кога раскажуваше и плачеше се гледаше дека неможе да се воздржи да не се насмее... т.е. не изглуми баш најдобро синоќа ..

еее дали Немеш навистина е вљубен во Маријана или мене само така ми изгледа :?: :?:

Хорват, Лестер и Сораја ми се фаворити (засега) :)

20. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    какви глупости се случуваат во големиот брат тоа е невидено овој немеш се опијанил па ја проси на маријана таа исто во таква состојба го одбива и овој почнува да ја демолира куќата дури и се заканува на следната журка дека се ке сокрши.
    исто така преги ја гледав емисијата на пинк која се емитува во 11 часот и скоро сите луѓе кои се јавија го критикуваат немеш велејки дека на почетокот од серијалот на сите им бил фаворит бил културен и пристоен а сега си ја покажува другата страна и дека не е тоа што се претставува а за бојана дека е опасен манипулатор и си се наместува каде што и одговара се врти како сончоглед баш би сакала да испадне некако одвратна ми е додека лестер ми е супер дечко и само позитивни коментари за него.