Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. simonaspase

simonaspase Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    10
    Лестер е срце... Се дружи со сите.. А и Хорват е таков....

Такви сме ние Македонциве :l:

На GoldenValery, Macufkata и vikica.s им се допаѓа ова.
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    КОЈА ОД ЖЕНСКИТЕ ИЗЛЕЗЕ ДЕКА Е МАКЕДОНКА :?:

3. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    ^^
    никоја не е македонка од женските колку шо знам јас :^) :wasntme:

4. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Ако е за во бекстејџ најавата зборуваа за Лила Филиповска во прилогот.. |( Жими најавата шо ја дадоа..преваранти едни.. :lol:

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.818
    А што било со Немеш и Маријана и предлогот за брак?

6. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Не ми се верува дека Сораја ми стана фаворит :tmi: Не се надевав на ова, но видов дека таа е всушност доста фер и коректна а не дволична и злобна каква што мислев на почетокот. И меѓудругото паметна е...А за Бојана, уф ептен ме разочара :@ Маријана ми стана ок кога видов дека и покрај стореното нема лоша душа ама затоа Немеш :@ Хорват и Сораја до победа! :)

На swanprincess му/ѝ се допаѓа ова.
  8. swanprincess

swanprincess Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    Сораја и Хорват ми се ептен позитивни личности. Исто така и Лестер, а Немеш почна страшно да ме нервира.

На vikica.s му/ѝ се допаѓа ова.
  9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

И мене ми е екстра позитивен лик Сораја, на почеток страшно антипатична ми беше али сега ми е нај океј! :)

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  10. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    726
    Допаѓања:
    493
    на почетокот Лестер, Сораја и Хорват ептен ми бе антипатични али излегоа дека се души , а за тие што мислев дека се ок преку ноќ се сменија :D сеа им се гледаат вистинските лица на сите е сеа имаше некои што неможеа да издржат ни 1 недела па уште одма се покажаа :P А баш ме интересира дали Маријана ќе излезе , ако излезе она ќе се намали гледаноста на шоуто :?:

11. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    И покојзнае кој пат оваа мојата луда интуиција излезе во право. Бојана од никогаш не ми била симпатична, ма од прва ми беше :^) и секој ден се повеќе се уверувам дека е манипулатор и се шлихта
    (шо би кажал Дуле :D )
    . За фаворити веќе се изјаснив, Хори,Дуле,Сорајка и нашиов Лестерчо. ;). Немеш пак незнам дали природно си е олку глуп или тренира. :!: . За ова неговото однесување сепак си треба и доза талент.. :tmi:

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Баш вечерва пуштив преглед на денот и не знам што се променила Бојана.
    Го фатив моментот кога беа овие Немеш и Маријана пред она за пушење што ли им е нешто се пречкаа со Маријана и таа му вика (се прави светица сега) дека многу ќе изгуби со неа, дека таа е сама, не сака да го става на мака него, не сакала да се бори тој за неа, не сакала да го става во ситуација да бира и тука Бојана испадна ептен искрена во очи и плесна за ќерка и зошто не мислела на неа ко ја започнала цела работа тука е таа манипулатор само што искрено зборуваше ? Епа не е, само е диреткна, за Сораја имав полошо мислење, ама ептен сака да биде главна бе и се по нејзино да биде .

На ludacaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Јас знаете што мислам, на Маријана сега да и дадат јаже ќе се обеси кутрата... И тоа што Бојана го рече во пушалната е дифинитивно преточно...

Бојана на Тамара и вика : Маријана го врти нејзиниот маж околу малото прсте, сега ќе се врати дома ќе му измисли некои глупости и пак ко ништо да не било ќе биде...

И јас мислам така...
    Девојкава Немеш и беше чиста заебанција, (што вика Лестер : Јас ја оправдувам, муж и е поморац :D ) она ќе си се врати на муж и` и не ја заболе за Немеш.

Глупача, си растура семејство од чиста заебанција :fubar: .... Сега ќе рони солзи и ќе се кае што направила :fubar:

Едит: И не Лукс, Бојана не е од таа причина манипулатор, сега и плесна во лице све да, ама цело време или се упикава на сите или дели правда и филозофира |( Веројатно не си видела ама кога пред пушалната беа она, Нирмал и Маријана и збореа за тоа дали би влегле во ЕУ ако ги изберат (нели дека демек бојкотираат, и Бојана јасно си рече јас ако ме изберат влегувам, нема да одбијам, морам! само така нема да бидам номинирана... Па што тогаш бојкотира (демек ги подржува она сите) и му се клања на Немеш за се што ќе рече... Манипулатор е и тоа страшен. Си прави се како и одговара, да и речат ако влезеш во ЕУ нема да бидеш номинирана 2 недели ама со тоа ги предаваш сите укучани, нема да размисли веруј, ќе влезе со трчање :D

Аууу се распричав :rofl:

На MiiLla и macence85 им се допаѓа ова.
  14. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Што се случува со Маријана?Има проблеми са собом??? Цело време му збореше на Немеш како он се однесува ко дете а сега она прави сцени...сакала ван,не и е љиииипо :devil: Тоа што и го кажа Бојана е сосема точно ама девојкава конечно е трезна па сфати,малку касно ама ај битно сфати :tmi: а и Немеш со неговово однесување иритира..пфф баш се прашувам уште колку ќе трае оваа љубовна драма |(

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Епа Чика таа е таму за неа влезена така?
    Си се представува самата, не е влезена ни за Душко, ни за Лестер ни за Маријана таму и од тој аспект нормално дека ќе гледа за неа и поважно ќе и биде да не биде номинирана.
    Ако рекла дека ќе влезе во ЕУ (кој се таму не знам точно освен Сораја, Душко, Хорват, Ема и Нирмал) не ја прави манипулатор според мене, ако влегла да ги земе парите секако дека ќе гледа да се спаси некако и да ги избегнува номинациите.
    Од моја гледна точка Сораја е поголем манипулатор од неа од причина што им наметнува мислења, посебно на овие што се со ЕУ во неа , а тоа е полошо одколку да си искажеш личен став без притоа некому да го наметнеш .

16. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Не се разбираме Лукс :D
    Овие што бојкотираат некои од нив демек збореа дека и да ги викнат во ЕУ нема да се согласат да влезат не биле дволични ... А сега Бојана друго збори, ќе одела она сега... :^) Да нормално ради неа е влезена таму и тоа никако не ја прави манипулатор што си искажува личен став, ама ако е така нека се држи цело време на нејзиниот став не еднаш ваму еднаш таму... И не е само оваа ситуација имало многу други, не ми текнува сега, со сите се прави добра на сите дели правда, никој демек не и смета а прва прилка да и се укаже оговара на големо... Незнам мене вакви личности лицемерни многу ми сметаат, девојката во некои ситуации се покажува премногу добра, ама тоа и е само маска, што за жал веќе и падна.

17. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Бојана е типичен пример на девојка од калибар..спашавам своје дупе, па макар га и продао. Плус не мора бре во секоја чорба таа да е советникот и душегрижникот. Ова со влегувањето во ЕУ од една страна бојкотира, а од друга страна ако ја викнат ќе оди,каде тука е бојкотот,поим немам. На крај му доаѓа дека не е со никој, ами само сама со себе. Друго со Немеш коментарите околу Ема и беа дно на днота, и го загадува воздухот, ајде боагати, ко дома да и дошла. За мене Бојана е :Down: секој ден повеќе. Барем во моите очи. ;)

На Macufkata, Miss-Independent и la-chicka им се допаѓа ова.
  18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мене Маријана и Бојана ми се тука негде на исто ниво со манипулирање.
    Се се случува во пушалната со триото ,како што ги викаат Маријана,Бојана и Тамара.
    Маријана ќе им сипа муабет за некого,ќе го пооговара и тоа со нетрпение го очекуваат другиве две.
    И така одкако Маријана ќе му фрли пик на некој,Бојана одма иде низ куќата и низ сите станари го оговара тој некој,Тамара само ја поддржува.
    А Маријана па си се повлекува и си ќути,и се прави фина со сите,како она да нема врска со тоа.
    И кога ќе дојде денот на испаѓање,испаѓа оној меѓу номинираните кој бил нели оговаран од овие три и негативна енергија за него е проширена меѓу сите останати.
    Се иде тоа плански. :D
    Така испадна и со Мила и со Џорџ и со Драгана и со Славица...

Маријана е ептен подмолна,Бојана ги сваќа нејзините игри до негде,а Тамара е само наивна и им верува на двете.
    Само што Бојана не очекува дека Маријана може да ја зезне и нејзе,а кога-тогаш и тоа ќе се случи,кога веќе нема да и биде потребна како пиун.

На Macufkata му/ѝ се допаѓа ова.
  19. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    леле колку паметен испадна Дуле вчера кога зборуваше во исповедалницата: "Јас сум дојден во куќата на големиот брат, а не во куќата на Немеш, така да ќе ги почитувам правилата на големио брат а не на Немеш и неговите шмизли што го следат и подржуваат" :D :D

неможам да поверувам колку е лицемерна Бојана.. цело време заедно со Маријана, божем и се прави пријателка... Кога збореше Маријана нешто демек се плаши да ја изгуби ќерката, Бојана плачеше со неа.. а потоа се и плесна во лице (браво за тоа, имаше право, се согласувам со неа).. ама после на Тамара и збори дека Маријана го врти нејзиниот маж околу малиот прст, и дека кога ќе излезела од куќата пак ќе била со него...

Маријана се правеше светица, демек сака да излезе, демек ќерката и е на прво место, да мислеше пред да се е*е на ќерката.. и кога раскажуваше и плачеше се гледаше дека неможе да се воздржи да не се насмее... т.е. не изглуми баш најдобро синоќа ..

еее дали Немеш навистина е вљубен во Маријана или мене само така ми изгледа :?: :?:

Хорват, Лестер и Сораја ми се фаворити (засега) :)

20. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    какви глупости се случуваат во големиот брат тоа е невидено овој немеш се опијанил па ја проси на маријана таа исто во таква состојба го одбива и овој почнува да ја демолира куќата дури и се заканува на следната журка дека се ке сокрши.
    исто така преги ја гледав емисијата на пинк која се емитува во 11 часот и скоро сите луѓе кои се јавија го критикуваат немеш велејки дека на почетокот од серијалот на сите им бил фаворит бил културен и пристоен а сега си ја покажува другата страна и дека не е тоа што се претставува а за бојана дека е опасен манипулатор и си се наместува каде што и одговара се врти како сончоглед баш би сакала да испадне некако одвратна ми е додека лестер ми е супер дечко и само позитивни коментари за него.