Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Бојана и да е манипулатор-оправдувам, отидена е таму по награда не да ствара другарство, и сите што се во тој фазон ги подржувам, но премногу се замара за проблемот на Маријана и Немеш, олади девојко...
    Маријана нормално дека сака да го откачи Немеш, таа си сакаше забава, провод, слобода а сега овој смотаниов зборува за брак...па таа од брак избега човече, сигурно нема да дојде кај него (незрело детиште) да му глуми верна, мила сопруга...

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.107
    Допаѓања:
    66.997
    Бојана е таму за да и се допадне на публиката за да ја гласа. Ако публиката не ја сака се знае што следува. Затоа ако веќе е манипулаторка подобро би и било да одглуми дека е најфина, дека сите ги сака, па тогаш има некои шанси. Кога веќе се пријавиле во вакво шоу требало да си ги направат пресметките.

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Оваа Марјана мислам дека си го вклучи мозокот,или пак и здосади Немеш и гледам после синоќашниот преглед на денот дека сака да го откачи за да си се врати дома на семејството т.е. на ќерка и на глупавиот свој маж кој очигледно е дека таа знае да манипулира со него и дека пак ќе и прости за е ова.
    А сега само сака да го откачи Немеш за да има алиби пред маж и демек ЕТЕ ГЛЕДАШ ГО ОТКАЧИВ ТОА БЕШЕ ПРОЛАЗНО,си го врте на прст како што кажа Бојана синоќе.
    Си сака Марјана да си шетка со гзенцето па мое мислење е дека сака да си остане со маж и и да си тера пак по старо тој на брод а она шеткање,излегување во ноќните клубови и пак стара приказна..А овој Немеш ако е стварно волку заљубен шутрак ке си остане :) така и му треба.

На Macufkata му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Појма си немам ја за тоа во ЕУ, моментално има на Сител веројатно е преглед на денот , и гледам и Лестер е сега влезен ете Македонија да влезе и во ЕУ еднаш барем и преку игра :rofl:
    А на Немеш му е повредено достоинството и ви викам сигурно сега и тој се осеќа искористен, вика немал моќ и се чувствувал немоќно, си мисли оваа ме искористи и пак ќе му се врати на мажот иако сега и двајцата се будали .

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Не Лукс ,Немеш е толку затрескан што појма нема дека Маријана си врти како сака..Џабе што се прави толку паметен,кога искача најголемо магаре :D
    А тоа немоќен го вика зошто демек немоќен бил да ја заштити Маријана,незнаел како да и помогне |(

Иначе сум приметила дека Маријана кога зборува за ќерка и,никогаш не вика моето дете или мојата ќерка или било на кој друг начин на кој една мајка би си го ословувала детето..Од неа се добива само Хочу видет ТО дите ... ТОА дете :o Ко за комшиското дете да збори , а не за своето :x

Еве мајка му на Немеш што изјавува :D :D
    http://www.youtube.com/watch?v=T0wcZS8NdHI

6. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    А Маријанке, Маријанке свекрвати ич не те сака :D Па баш убаво изјави мајка му па Маријана е акохоличарка! Ама леле КУ**тИНа сега Немеш и здосади и сака да го мавне и многу убаво кажа бојана ќе си севрати дома пак ќе си е со сопругот пак нешто ќе го прелаже

На Macufkata му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    со тебе сум срцка на почетокот ја мрзев ама сватив дека девојката е сосема во ред иако ја праат шмизла мравка и триста глупости ,за бојана нз со да кажам дојдена е да собира гласови и да победи,маријана освен што ми го брука името дојдена е да се појебава тука ваљда нема доволна пажња од муш и а овој немеш кај ја најде човекот се запусти хаха али тоа ти е пу пу подалеку од вакви растури куќи

8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    А зошто Сораја ја викаат мравка? :tmi:
    Ај некој нека ме просветли :D

9. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    валдја дека е ситна у лице хаха

10. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    леле а оние новине колку се лигави воопшто не ми се допаѓаат вака од прва

Прикачени фајлови:

11. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Маж и на Маријана "опуштено" ја гледал... |-) :D

Иван Чврљак навикнал на глетката на својата сопруга во прегратките на младиот пеач, а за медиумите откри дека верува дека е искрено заљубена.

Иван (32), кого го нарекуваат "најпознатиот хрватски изневерен сопруг", за медиумите изјави дека по првичниот шок, сега "опуштено" ја гледа акцијата помеѓу Маријана и Немеш.

"Сешто се пишуваше за нас, дека сме свингери, дека бракот ни е во криза, дека не се сложуваме, но тоа не е вистина.

До влегувањето на Маријана во куќата мислев дека имам совршен брак", открива за "Extra" Иван Чврљак.

Тој додава и дека знае дека повеќето луѓе се на негова страна и дека секој ден слуша различни погрдни зборови на сметка на својата "идна поранешна сопруга".

"Маријана е мајка на мојата ќерка Корина и затоа секогаш ќе ја почитувам. Нема да зборувам ништо лошо за неа, за разлика од другите.

Но, морам да признаам дека не мислам дека таа глуми во Куќата на Големиот Брат, туку сметам дека искрено е заљубена. Никој тоа не можеше да го предвиди и очекува.

Прво бев во шок, но сека секојдневно го гледам ГБ и не ми смета што ја гледам со Немеш", заклучува тој.

Додека Иван вели дека нема да и прости на Маријана, но дека ќе почека таа да излезе од шоуто за да се договорат за разводот и детето, најгласниот противник на врската на Немеш и Маријана е мајката на Немеш која вели дека никогаш нема да ја прифати Маријана.

од зазабава

На unique123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.328
    Лестер е најдобар :inlove: :inlove:

На SoNi55, Happy.Girl, Tanny и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Леле овој новиов Брендон,колку е ментален.Му фали некоја жичка на малиов,така ми делува мене. :^)

14. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сораја на почетокот ми беше одвратна ама сега ми е сосема ок барем си е своја и не е лицемерна. А Хорвад ми срцка дефинитивно :)

На SoNi55, Happy.Girl, Macufkata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    ЛЕСТЕЕР :inlove:
    Брендон новиот е ептеен смех.. :lol:

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Marijana muške zvala u krevet, Nemeš pobijesnio i probio zid
    Šibenčanka se opet opila i odlučila nekoga namamiti u krevet. Vješala se po svima od reda i nije joj bilo neugodno što su je odbijali. Nemeš je pobijesnio i razbio zid

Je... ti pijana posla i džin - povikao je nedavno Nemeš tijekom svađe s Marijanom, a čini se da je za takvo razmišljanje imao i više nego dobre razloge.
    On je i dalje u jazbini Žene Lavice i nedostaje mu Marijana što je jasno i pokazao. Čini se da i Marijani nedostaju 'aktivnosti' kojima su se prije redovito bavili.

Kad je kriza, kriza je

Naime, Marijana se opet opustila nakon što je popila koju čašicu previše i počela se nabacivati muškim stanarima. Prvi na meti bio joj je Lester kojem se umiljavala i rekla mu da hoće spavati s njim. Kad ju je on čudno pogledao, dodala je da nema smisla da spava sama u velikom krevetu. Zatim je prišla Brendonu i nagovarala ga da se idu zajedno tuširati, no on joj je jasno dao do znanja da to ne dolazi u obzir.

Nemeš joj očito jako nedostaje pa Marijana nije stala ni nakon što je dobila dvije 'košarice'. Probala je smotati i novog stanara Vladimira koji ju je ignorirao.

- Pa što je? Zar se bojiš spavati sa mnom? Spavat ćemo na dva odvojena madraca pa imaš prostora da pokažeš svoju tehniku - rekla je Marijana Vladimiru koji ju je 'otkantao' i rekao da bi joj bilo pametnije da ga ne zove u krevet obzirom na to kakva je njena situacija u kući.
    Kad zagusti svaki je dobar
    Svoje je potrebe Marijana probala zadovoljiti i s Horvatom, no i on ju je odbio. Skočila je u bazen u rublju i počela mu se vješati oko vrata što njemu nije naročito godilo. Kad su se nakon kupanja u bazenu stanari tuširali, još je jednom probala 'uletjeti' Lesteru. Stiskala se uz njega i mazno ga gledala, a on joj je samo rekao da bude dobra.
    - Pa dobra sam. Pa zar sam napravila išta loše - odgovorila je Marijana.

:x :x
    http://www.24sata.hr/big-brother/otela-se-kontroli-marijana-sve-muskarce-u-kuci-zvala-u-krevet-219561

17. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    26.359
    :rofl: Е не е нормална Маријана... Толку ли и влијае алкохолот... ццц..
    Инаку баш ми е мило за Немеш.. Нека пукне кога е глупак!

18. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Цццц црна Марјано :o

Па оваа штом така и делува алкохолот тогаш можете да замислете мажот и со месеци не е дома таа секој викенд си излегувала со другарките и си се журкала ПИЕЛА па оваа пола Хрватска ја из*бале ....ццццццц

Смешкии греота за ќерка и :x :x

19. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    ^А ова кога се случило,мислам вечерва ќе даваат или поминало?

20. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    па даваа синоќе како поминала журката од вторникот