со новите станари ќе биде циркус во куќата.. Брендон се шета целден во боксерки (ги менува неколку пати во денот хахах ) Владимир си го покажа "алатот" пред сите единствено Антонија засега ми изгледа како нормална и скромна девојка и на сител пред да почне прегледот на денот : "Програма наменета за целата публика" зар деца да ги гледаат оние глупости .. додека на пинк плус кога гледам директно уклучување од куќата на големиот брат пишува +18 ..
мислам дека оваа приказна е точна, инаку тој нема така опуштено да ја гледа неа што прави, на почеток глумел жртва најверојатно за да сокрие нешто.
Права мајка, сопруга , домаќинка никогаш нема оваа да го прави, едноставно ми се гади од оваа, нема ни страм ни образ ја гледа цел Балкан а таа таму .... шири нозе на кој ќе најде глупача ... Го жалам сопругот нејзин, колку е само убав ... Не вреди заради Немеш да го прави тоа ... цццц
Брендон ми е закон еј човекот си прави како сака и што сака....а дека не може да се комуницира со него тоа не може еднаш е расположен еднаш се мурти но ќе си се погодат со никола и лестер А оваа Антонија ми е досадна е,ќути мрзлива... A за црногорецот не ми се коментира со Бојана рака под рака и да се утепаат,манипулатори искомплексирани
Тој Брендон денес го видов, педер е, гарант. Маријана не го прави тоа што го прави ради Немеш, туку ради секс. Не и е битно на што и кој ќе се надене.
Владимир е најголем сељак и дефинитивно треба да ја напушти куќата следната недела бидејќи оваа не може.
^ Фабричка маанаааа Не, озбилно му фали жичка некоја на овој Сега кога ќе се вратат сите во куќава ќе биде леле леле , ќе крши ѕидови Немеш осеќам
Јас не видов што се случувало со Маријана на забавата чекав денес да дадат во пресек на денот ама ништо а баш сакав да гледам, ама тоа е, се надевам ќе има нареден пат
^ Озбилно?? Леле едвај чекам да ја видам Радојка Вечер може некоја журка ќе имаат, за добредојде на Радојка
јас синоќа видов во живо кога беше .. ама сега гледам на страната на велики брат само на посета била.. се разочарав инаку колку само беше среќен Душко.. ја бакнуваше
Ја довеле Радојка бидејќи Душко по цел ден зборувал за неа.Ако е така нека ги доведат и кравите и така по цел ден збори за нив и Радојка.Е тогаш доживљајот ке биде фул !
Големиот брат е шоу во кое учествуваат луѓе на кои им е многу здодевно, а го гледаат луѓе на кои им е УШТЕ ПОЗДОДЕВНО
Многу ми е сменшно, а и глупо кога луге ќе коментрираат на тема која не ја пратат само како да имат коментар плус. Тоа ли е целта? Кој што сака ќе си гледа и ќе си коментира, а конкретно за ВБ убаво си го искажав своето мислење, тоа како го доживувам ВБ во предходен пост
A паметни личности не коментираат на овој начин.. А за ова со Радојка смешен ми беше Душко наместо за карките да си праша прво тој за кравите А за Брендон само :up: :up: браво момче си тераш свој филм си уживаш и кулираш...за разлика од останатите