Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    жал ми е за ема супер беше
    што не ги ибркаат немеш маријана бог да чува оваа маријана ти е незнам осет да се немало
    како ке и текне така си го тренира немеш а тој па и иде по гзот бог да чува :puke: :puke: :puke:

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Гледам не ви се допаѓа што Ема си замина,па зарем мислевте дека има шанси да продолжи понатаму :^)
    Мене ми беше досадна ништо ново чиста монотонија!

А ова со Хорват не знам зошто ве чуди што пробал да ја бакне Антонија,очигледно беше дека си е стрејт иако така зборува и се однесува (не мора да значи дека е по машките :^) )

И мене искрено ме копка што сторил овој глупавиот Немеш што само копнее по внимание и слава...со глупачава Марјана..

А Нирмал....КАД ПОРАСНЕМ БИЧУ НЕМЕШ !!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Абе што се случи со Дражен? :^)
    Во болница е уште, или молкум си замина?

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Абе, Немеш и таа плавата пак се збрцкаа? :lol:
    Па дајте линкче :$
    Секако ќе барав на ЈуТјуб, вака можда на некоја и‘ е при рака.
    Ете и по законов одам, после полноќ барам :)

5. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ах тоа нивното повеќе не е ни итересно, секоја вечер па здосасија :D Веќе не ги ни даваат како што ги даваа :D

6. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674

Што ќе ти е линкче, ко кучиња се прцкаат :D
    Тоа па тоа , никако да сменат поза.
    хехее на крај ќе речат дека било само еднаш а овие безобразниве од продукција репризи давале :x

7. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Стварно незнам како покрај Радашин, Ема испадна... |( Па на моменти смешна ми беше, а Радашин неможам да го гледам :envy:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  8. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Навистина овој Радашин незнам што го уфрлија, ај ко божем нинџа за тие во отпад на крај си се усидри во куќата и го држат, па тој е од минатата сезона нема смисла, на негово место требаа уште еден македонец да стават, не верувам дека само Лестер се пријавил.

друго приметив ептен многу Хрвати има, колку јас ги избројав едно 5мина, а само еден македонец, некоку срби еден босанец и црногорец.

очигледно е кого симпатишаат најмногу и кои земји на кој начин се третираат, ај можеби ептен политички го гледам ова, но што да правам ептен ми боде очи...

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    А знае некој што им е неделната задача,им кажа велики брат синоќе или :?: :^)

10. GoldenValery

GoldenValery Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13

Вики светица?! :tmi: И Маријана и Вики се исти како да се сестри..и Вики доволно нас не посрамоти и Маријана доволно се посрамоти... а инаку на Немеш после ова во ВБ не сум сигурен дека некој ќе го повика на работа...А Маријана :^) за греота е Маријана и мажот го изгуби, и овој Немешко ќе го изгуби после два месеца ..затоа што врските основани во ВБ не траат долго :) :emo:

11. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Не гледам зошто да дискутирам за Вики, ама морам да кажам...
    Вики нас не посрамотила?!? :^) Мене воопшто, тебе те посрамоти?
    Кога ќе го слушнам тоа НАС НЕ посрамоти |( , она си е сама за себе, САМА си влезе во тоа шоу, сама и си се посрамоти :nod: ... ниту влегла таму да не претставува ко земја (кога ќе ги слушнам овие муабети се смеам :D , ко на Евровизија да отишла :D ) ниту ништо..... Незнам како гледате така на тоа НАС не посрамотила :?:

На SOVRSENSTVO, fificaaa, karak и 4 други им се допаѓа ова.
  12. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Стварно овој Немеш бил глуп ццц мислев дека он ја користеше Маријана демек нема ништо да изгуби ова она а уствари Маријана него си го користи а он си трчка околу неа хуху :D

13. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    не мислам дека е глуп немеш туку едноставно е залјубен изгубен човекот по маријана а она е изгубена у време и простор кутрата :) еднаш демек го сака немеша лудо залјубена е,па после ке и текне ке жали по уништениот брак и изгубениот совршен сопруг како го прикажува самата..е па не бива"и јаре и паре " :D ако бил толку совршен сопругот зашо го извара само што влезе у шоуто?и продолжи да го прави тоа?кога веке се изглупира,бидна шо бидна,барем кога веке немеш стварно и изјавува и пружа лјубов и подршка у секој поглед,нека кути и нека се преправа ако треба,дека е лудо залјубена...барем ке ја правдаме некако дека ете може овде во шоуто ја нашла правата љубов,непланирано,може не го сакала маж и итн.(ако може воопшто да се оправда тоа што го направи,пред милионска публика)...
    а она ем е сеуште со немеш,ем секој ден кука дека и е жал шо направила така,дека изгубила совршен сопруг кој ја сакал и подржувал во секој поглед..значи типкава е стварно луда..
    мада некогаш ко ја слушам како збори,или плаче жал ми пага,зашо сум си така жалостива. :) .

14. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    се виде синоќа каква лицемерка е Бојана :puke: 2 месеци и глуми на Маријана најдобра пријателка.. Рано се сети после 60 дена дека не подржува мајки кои оставаат дома деца, и кои го изневеруваат сопругот. :x нека рече сега некој дека Бојана е добра и праведна.. каква е таа пријателка која под влијание на еден обичен кретен (Владимир) одма го менува мислењето за Немеш и Маријана.. :^) .. зар во куќата на големиот брат незнаат луѓето што е шега.. (мислам на тоа кога Маријана му рече на Владимир да се соблече, и да спие со него.. очигледно е дека беше на шега..)... не ја подржувам Маријана, далеку од тоа, ама Бојана и Владимир се далеку по расипани играчи од неа..

инаку Владимир е најголема трачара во куќата.. како радио милева е :lol: на еден маж не му доликува такво однесување и дерење на станарите (особено на женските станарки)..

патем вечерашниот преглед на денот ќе биде интересен.. нема да се номинира тајно во исповедалница, туку станарите на тој што сакаат да го номинираат му удираат торта во лице :D
    номинирани се Нирмал, Радашин и Владимир.. би сакала да испадне Владимир или уште подобро сите тројца во пакет.. нај досадни се ]:)

15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле Немеш заљубен па изгубен :x Ќе видите дека кога ќе излезе Маријана од куќата ќе си се врати на сопругот! Кучка кучка ипол е па зар не гледате како демек и е криво за ќерка си, а ако и е криво нема секоја вечер да се се**а со Немеш. Јдно дете можете ли да змислите кога ќе порасне и кога ќе ги гледа клиповите? А и на Немеш мајка му убаво се изјасни дека не ја сакам Маријана за снаа и во право е!

16. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.196
    Мислам дека си грешка за Бојана, она на почетокот отворено покажа интерес за Немеш...мене повеќе ми делува дека Сара е лезбејка или би, сеедно. Девојкава ако ја анализираш ќе приметиш дека воопшто никаков интерес не покажува према машкиот пол, чудна ми е. А за Хорват, пред десетина дена имаа задача секој да напише анонимно по едно прашање за секој од куќата па потоа ги ставаа во кутии и на крај секој своите добиени прашања ги читаше на глас и одговараше, тука Хорват се изјасни дека го интересираат само жени, а очигледно и некој од куќата се сомневал за неговата сексуална ориентација штом му поставил такво прашање. Брендон сум сигурна дека е геј, но ниедно друго мушко не ми делува дека е педерче.

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.997
    А како дозна МАријана за Бојана? Што се случило?

18. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Бојана сама и кажа на Маријана дека не ја подржува повеќе нејзината врска со Немеш.. и дека досега била магаре затоа што ги подржувала.. и рече на Маријана дека не знае што сака, дека врската со Немеш и била само заебанција и дека Маријана флертовала со Владимир.. и изнакажа и ред други глупости.. еееее кога има пријатели како Бојана на Маријана воопшто не и требаат непријатели :D

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    се сложувам,со ова шо го напраи бојана стварно се покажа колку е лицемерка и плитка во умот..цело време беше со маријана и немеш не се делеа денонокно,2 месеца,кумо ја викаа демек кума ке им била..и шо се деси влезе еден типац-владимир,почна да и дели комплименти на бојана и се уфилма типката и се дигна цената..почна овој да и ја полни главата да не се дружи со маријана и немеш да ја одалечи..и оваа опп им го сврте грбот па одозгора глуми демек повредена била,маријана многу ја повредила,а маријана ништо ниту и направи ниту рече..човече ако веке нејке да се дружи со нив,едноставно можеше да се дистанцира полека и никому нишо.а не да глуми лудило дека е повредена нешто,да оправа криви дрини и да измислува дека маријана флертувала со владимир само за да направи раздор помегу немеш и маријана,и да се оправда себеси..уфф колку мразам такви луге,шо буквално газат преку трупови,само за да се направат себеси дека се праведни и поштени а уствари се светлосни милји далеку од поштеност.

20. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.196
    До некаде се сложувам со тоа дека Бојана излезе лицемерна, но незнам зашто дозволи еден кретен од Владимир кој влезе пред само 10 дена, да и ја пуни главата т.е. да му верува баш на него! Е како чекам со душа сега во недела да си ги собере парталите Владимир и да лета!

Од друга страна пробувам да сфатам што е тоа што го кажува Бојана, но премногу врти ко киша око Крагујевца, не е јасна, па затоа и не ја сфаќа Маријана. На Маријана не и се верува што се случува, а пак Бојана ваљда бира зборови за да не и плесне све во фаца и тогаш ептен да ја навреди. Си знаеме каква е Маријана уште од самиот почеток, но изгледа стварно си се опуштила во шоуво и г'зот ептен и мрда и се пушта на кого стигне. Неможев да верувам тогаш на Бојана и Немеш им предложуваше тројка...идиотка! :fubar: Бојана ваљда касно скапирала дека Маријана си е покварена, и сето тоа глуматање околу Немеш дека не е реално, и ако Немеш е стварно заљубен (на мене ми делува дека и тој многу глуми), откако ќе излезат од шоуто ќе го повреди, и без око да и трепне ќе си се врати кај нејзиното маже (ако ја прими назад).
    Инаку имам слушнато, но можеби се само шпекулации, дека на Маријана и на мажот и им се исплатени 10 000 евра за да влезе Маријана во шоуто и да го прави ова што го прави, за да го подига рејтингот на гледаност.