Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Јас само ќе кажам дека по мое мислење Немеш е затрескан во Маријана, а таа само си поминува убаво, кога ќе излезе, пак ќе се врати на мажот и на детето, ако тој е толку совршен ќе ја прими назад, а Немеш ќе си остане без неа. Џабе прави планови он дека ќе се земат и слично, таа не го сака! За Бојана не знаев дека така направила ама испаднала идиотка, мене и така не ми се допаѓаше, дозволуваше оној глупавиот Владимир да ја гушка и милува, а таа демек не сака, па ако не сака ќе се тргни а не да се кроти :lol:

2. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    A зошто го жалите Немеш ? :^)
    Кој губи овде Маријанчето или Немеш ? Не ми е јасно што губи тој ....
    Таа е таа што изгуби фамилија таа ќе биде осuдена надвор од фамилија и целокупна јавност , таа се понижува и ризикува да си го изгуби детето ....
    Немеш ? Па фраерот се покажа и докажа на дело успеа да ја легне за неколку дена си тепа време , што ризикува тој ? :^) НИШТО никој не вика тој е крив таа е крива ... На ништо не ја присили .... Тој утре ќе продолжи како ништо да не било за разлика од неа ;) :!:

3. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    не можеш да ја сватиш бојана зашо и нишо не кажува,врти,врти,се плетка во своите приказни зашо нема шо да каже(зашто кривицата е во нејзе),и самата незнае шо зборува..маријана и немеш покушаваа да разговараат со неа,да ја сватат шо е работата,ама дигнаа раце веке.бојана само вика- и то је то,и то је то. :D . а шта је то-то,кој ја знае. :D .едноставно бојана дозволи владимир за неколку дена да и ја наполни главата,потпадна под негово влијание и сврте грб на тие со кој се дружеше највеке.владимир гледа конкуренција во немеш и нему му одговара немеш да излезе од шоуто..зошто едино него го гледа рамен на себеси некако.а другите ги подјебава.а бојана испадна пиун у негови раце.
    или сега после 60 дена и текна дека е против врската на немеш и маријана а до вчера им кумуваше? :D

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.997
    Оваа Бојана е најголема глупача, мајке ми. Не знае што да каже, се плетка натаму-наваму... Па како неа ја повредиле Маријана и Немеш? Не знае како да се извади, ниту што кажува. Да номинираа гледачите гарант ќе испаднеше. Глупава.

5. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    26.359
    Уф колку сакам да лета, па да се утепа од плачење зошто нема да ги земе парите. Покварена е, личи на коњ, лицимерна е ...

Уствари, од овие у куќава може само Никола заслужува да ги земе парите !

6. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Сара е поинаква во приватниот живот, барем така велат. Јас колку што гледам неа ниту мажи ниту жени ја интересираат :x А за Хорват ако ти текнува почетокот на серијалот (сега незнам колку следеше) али во исповедалницата во отпадот кога беа тој изјави дека Душко му е најдобар пријател без оглед на тоа што тој е поинаков (мислеше на сексуалната ориентација). Така мораше да се изјасни тогаш бидејки знае дека ќе биде дискриминиран од станарите во куќата. Иначе геј е! 90% според мене реално :D

7. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    и јас мислам дека хорват е геј мене ми асоцира на таков какво понашање само има и се е скоцкан и говорот некако му е лигав а за брендон сто посто е геј го имаше некаде на интернет сликано пред да влезе во големиот брат бил на геј парада и сликан со еден куп мажи околу него и пред да влезе изјавил дека најмногу ке се согласува со лестер ама сега е нешто разочаран изгледа овој нашиотизгледа не му врати на очекувањата кои тој ги имаше душичка тој многу ни се надева.
    а овој другиот што влезе владимир ептен ми е безобразен и само врти муабети и сите ги раскара а пак оваа бојана потпадна целосно под негова контрола му верува безрезервно па дури и заврте грб на маријана а до вчера кума ке и беше.

8. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    а нашиов лестер сите го сакаат,со никого нема проблем,никој не го номинира за искачање кога номинираат,алал му вера,како успева со сите да е добар,на никого да не му брка у око :) шо дете ке беше.. :clap:

9. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    На Немеш му се сака ама цурава се прави дека спие :)

10. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    26.359
    Леле овој ВЛадимирр :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

11. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Вечер сакам да испадне Владимир бидејќи е гооолем сељак. Како само не му е срам да збори за Сара глупости пред сите. Демек биле нешто повеќе од другари порано, демек оваа многу добро го *ушела. Такви машки што се фалат значи од кожа ме вадат. Нека си собере тоа парталите и правец Монтенегро!!!

12. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле зборувал за Сара :o Јас па тоа го немам видено. Владимир е психички пореметена личност, се познава дека не му е добро!

13. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Па он цело време лошо збори за неа, дека невина се претставувала во шоуто а надвор лом правела. Мислам, што го боли него за тоа каква е она надвор??? Ништо само исфрлање за него.

14. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Владимир уште сега нека ги спакува куферите и нека ги паркира пред златната врата!! Поголемо сељачиште од него не сум видела, го да лапнал касета само збори, одкога влезе устата не ја затвори!!! :devil: :talk: :talk: :devil:

п.с дали сте приметиле дека Радашин оди како поср*н да е у ѓаки?! хахахаххахааххахаха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

15. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Значи вечерва станарите докажаа дека се сите до еден со подпросечна интелигенција :clap: Да номинираш некој да излезе, како би си ги зголемил секој што ќе остане шансите за победа, сега од лицемерие прокоцкаа 35,000 евра и ја вратија Ема. Браво, нема што :clap: :clap: :clap:

16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    како бе,не гледав,сами сакале да ја вратат ема и дале 35 оо0 од наградата??па зашо ја исфрлија тогаш?па имаа останато само 109 000 евра,и сега дале 35 000,значи им остануваат само уште 74 000 евра?? па како шо ги кршат правилата и се казнувани поради тоа додека дојде време да излезат на овие динар нема да им остане,ке си иде победникот дома со празни џебови :D

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.997
    Нема да има победник, не ни треба :rofl: Абе стварно се тапа, се караат само, а оној многу што дрнда нормално нема да го исфрлат, па треба да има некој да ги разбуричкува работите.

18. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Владимир :puke: Уште кога влезе ми беше антипатичен! Нема свое јас, ископлексиран човек и најтрагично е што мисли дека е фраериште што си го покажа (намерно :!: ) "другарот" уште првиот ден во куќата |( :puke:

И тоа што зборел за Сораја, (не сум видела, сега ве прочитав) ха...

Пати за внимание дечкото! Пати!
    Идиот класичен! :puke:

А што се случи со Дражен?
    Остана во болница изгледа :worried:
    *Прееска кога требаше да кажат кого сакаат да вратат во куќата, Никола вика јас Дражен сакам :D , и Велики Брат вика, Дражен не е испаднат...
    Ќе си дојде Дражен пред крај фино лепо осеќам :D

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на: