1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    А бе тој може се да си каже , ама па и муабетите кој знае како и кој ги шири . Прочитав негде дека во шоуто ќе има 2 педери и 2 лезбејки , можда овој е меѓу првиве двајца :D

2. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Не е педер!!!
    Значи луѓево што не претставуваат надвор од државава се се педери,лезбејќи,к*рви и што ли уште не ццц баш ме интересира уште што муабети ќе му извадат на детето :tmi:

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Отворив и го гледам прилогот на нашиов Никола и ако ви крши филм дека е педер, фраеров изјавува дека фраерите во Скопје на прсти се броеле, сега да ве видам и да ги видам скопските фраери, би дал некој педер ваква информација?
    Хмм, како и да е, педер, не педер, упс се извинувам штом се пријавил таму или плаче за популарност и пари или сака да се избламира.
    Од сите што прееска ги фатив на 10 минути дур менував канал, таа плавата со кратка коса како НАЈасална од женските ми делува, ама што знам, впечатокот може и да ме излаже.
    За другите не знам ама според тоа на вестите на Сител што го повторија 3 пати дека овој велики брат ги срушил сите рекорди на гледаност сигурно има откачени до даска кандидати и сигурно сеирџиите ќе имаат што да гледаат.
    Абе работава за нив е залепете се пред телевизор и немој да се трепнале :wasntme:
    Ма како да не, не трошам за ова повеќе од десет драгоцени минути, ма и тие многу се.

4. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    и јас мислам дека не е педер. знам дека моментално има девојка со која оди 8 месеци.можеби дека манекен па на другите им изгледа дека е педер.помал е од мене една година,порано бевме другари ама после малце си ги дигна акциите и се одделивме. беше и во момент на вистината,како пријател на еден натпреварувач и е во спотот на песната една од белов. не е нешто многу паметен али за вакво шоу е океј,мислам дека ќе биди добар.

5. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    вчера гледав него што да се види :^) една вели помегу кујна и силиконе изабрала силикони, друг стриптизер 15 мин=50 евра :^) оваа малава навиена триста на сат влева и одма на сите им надуја глава демек е напичена бла бла...ма само катастрофа,денес само избегнувам пинк и молим лепо страшно :x

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Овие ќе бидат побетер од минатите. Па мора да ги надминат во глупостите нели :)

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па како ќе бидат најгледани ако не ги надминат претходните ;)

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.465
    а онаа хрватицана??? :^)
    не го варам маж ми, само по потеба така нешто кажа!
    мажете се на 16 и пол години вика :o
    тогаш родила дете, и си признава дека обожава да флертуе!
    а муж и едно муле... за грев
    A една денес како го разтресе гзот у купачи полутанга |(
    ајде од 1 ден си покажуваат какви дро**** се |(
    срамота бе!

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Да, леле таа :D Тој муж и сигурно и чисти по дома, ја одржава куќата, ама она си се одржава на друго место :D Мажете се на 16, оф Боже Господе :x

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сега постот на Лудото ме предизвика :talk: и така сум она ЕПТЕН критички настроена, па уште се гордее дека станала мајка на 16 години чим вика мажете се на толку, а била некоја што не е дроља во куќана? или била некоја што барем еднаш не си покажала гола ци*ка ?
    Епа такви изгледа нема да се појават во ова шоу, барем јас до сега не сум видела, а таа сега гледам, со градите како лубеници, постарата што бара таму?

11. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    863
    Јојјј почна циркузот наречен Големиот брат :tmi: :tmi:
    Знам имало едно македонче ама што како натаму не знам ниту пак ме интересира да бида искрена.
    Се напикале 20 души во една куќа се јадат,се караат и друго ништо не прават и има неколку камери и тоа многууууу интересно нема што :rofl: :rofl: :rofl: па уште и да гласам за легачите да освојат голема сум на пари. Ма немој?!

12. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.612
    Допаѓања:
    2.472
    овој Никола мислам дека беше на тие изборите на бекстејџ ако се секавате.. што ги имаше на сител..

13. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Вистинско македонче е манекенов, јако се исцепа на српски. Од старт се гледа дека е брука, впрочем ако не е брука, нема ни да догура далеку во вакво шоу!

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ах колку сум среќна што немам тв
    Зарем стигнавме до таму да седиме еден саат пред тв за да гледаме како некој јаде, пие вода, иде до вц, се расправа со некој друг.....Замислете за тој саат да прочитаме барем 20тина страни од некоја добра книга - перфектно....или барем да изгледаме некој добар филм....или да си зготвиме некое вкусно јадење.....ма било што друго е попаметен избор :)

А ова пак Големиот Брат ми се чини дека е на врвот на глупавоста од сите реални шоуа (може само Фарма да му е конкуренција....и имаше едно порано иам читано, си ги менуваат жените две фамили....и тоа во топ 3 иде)

На TheKiketoo, shiningstar, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Реков нема да го гледам ама вчера случајно гледам типов наш аа добар е :P и туку познат ми е познат ми е тап .... Знам бе па се знаеме од фејсбук :D :D :D Тапа кандидати :?:

16. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Ми се чини или 80% од учесниците се Хрвати? :^) :^)
    Како и да е, досега немам гледано ниту едно реално шоу, па нема ни ова. За Кики, Вики и Карло бев во тек со работите затоа што само за тоа се зборуваше додека траеше Големиот Брат, па и сега најверојатно ќе знам што се случува без да сакам |(

Нашиов учесник само на слика го видов, ама со оглед на тоа дека е некаков стриптизер и модел, не се ни сомневам дека нема памет во тоа тиквата.

17. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Нашиов ќе го заменува Мануел од лани. :rofl:
    Па уште од прв ден се испокараа Славица и тој таксистот.До крај очи ќе ископаат :D .
    А нели вчера имаше номинации, кој излезе или денес ќе даваат?

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  18. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Не гледам вакви емисии,а и зошто би гледала како неколку души кои не се изреализирале како личности во животот се глупираат.Губење време,чиста глупост.

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.465
    гледам вакви емисии, со цел да пукам сеир :D да да,
    како не би пукала сеир на некоја што родила на 16, што швалерисује наоколу!
    на македонец, што се труди српски да збори, ама послабо и од мене му иде :D
    бај д веј си го шитка газот за 50евра, девојките секаде го лижеле со шлаг, ама највеќе во средина!
    сакал високи девојки со велики сисама :rofl: :rofl:
    на оној хорват или како и да се вика, што живее 10 години во лондон, и не знае 2 реченици да сврзе!
    панталоните му се влечат под гз, фризот му е жалосно очаен и такој!
    исто и на онаа козметичаркана, шала на стр, девојката е многу нежна и убава, ама се гледа дека е дроца,
    маицана до пупка спуштена!
    оној со меот огромен, што стискаше мускул :^) и жена му вика супер у фазон нека иде, нема да биде дома, демек уживанција без него :D
    се се мислам дека она џуџињана ќе започнат некоја романса :rofl:
    Aма кажаа на секоја грешка ќе се одземало по 500 евра....
    Mислам дека овие пред да заврши финале, веќе оф толку грешки денар нема да вида :D
    сега во 2 има!
    факт е луѓе сите што го гледаат шоуво- да се разбереме, само да се смеат со фацкиве го гледаат

20. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    141
    Испадна оној Душан стариот,сега е во отпадот :lol:
    Бај д веј Никола Немеш мммм... :inlove: