Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Еве ви да си исплакнете очи малце ;)

На 2468, crazylady, Tanny и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Леле срце е, му предлагам брак бе одма, таман реков, четврток двојна венчавка, а Хртс ќе ни пеат :D

3. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    Не дека личи, но станарите го третираат ко геј, а ова го заклучив по прашањето кое му го поставија: “Што тој чувствува кон Лестер?„ :?:. Супер ако не е! Најмногу се разочарувам кога ќе видам вака убав маж и уште геј.

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Веројатно дека ги носеше костимите од Сораја и му давал комплименти на Лестер, а баш сабајле гледав дека ич не му било важно што ќе мислат другите тој тоа си го мисли и си го чувствува и слободно си го кажува е вака баш рече затоа и ми се свиѓа карактерно дирекетен е и не му е проблем да ти каже што мисли искрено, ако поделил комплимент на машко во случајов за задникот на Лестер не го прави тоа геј ( барем не според мене), ама за гледаност станарите што не ќе измислат и направат нели, во двете се имаме уверено, посебно со тоа второто под јорган ..

5. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Покрај Хори и Сара сега ми стана фаворит и Брендон. Закон човек, закон!
    А забележавте ли дека Никола и се подлизуваше на Сара ради номинациите!? |(
    Зошто претходно две реченици неможеа да сврзат а сега оддеднаш и се потпрснуваат помалку а? аха да, ќе биде ќе биде... ;)
    Затоа Цаки паметна на номинациите му го тури со тоа што му даде еден глас.
    Кралица е жими се! :lol:

6. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    Брендон,пред се е мн. културен човек.Порано ми беше смешен,не дека и сеа не ми е :D
    Може глуми некое свое лудило,но го глуми со стил.
    Сорајка ми е топ,зашо нема кај нејзе нема трте-мрте се си кажува.
    А Маријана,Немеш и Бојана толку се одбивни...
    Само се прашувам шо толку несака Маријана да излезе сега,зашто исто и е.Сигурно нема да и го заборават тоа ако седи подолго или ако собере повеќе пари.

7. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Џабе викаат дека е Брендон педер, мене ми е баш ок дечко. Се гледа дека е прошетан, паметен и што е најважно не му е важно што мислат другите. Инаку фаворити ми се Лестер и Никола си ги обожавам.

На vikica.s му/ѝ се допаѓа ова.
  8. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    брендон,никола и лестер...ух каква убавина,каков шарм...не знам кој од кој е посекси...
    немеш е едно одвратно,исфрустрирано суштество кое не знае што да прави со себе..а хорват е срце....

9. simona.slatka

simona.slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Оваа година е закона хахаха се одлепени се :) А за Маријана и Немеш коментар катастрофа, сирот нејзин маж ццц...

10. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Значи поголема лицемерка од Бојана нема во куќата. Не дека ги оправдувам во тоа што го прават, ама таа беше прва што ја прифати врската на Немеш и Маријана па цело време со нив, како што гледавме и самите...куме куме :rofl: и сега оп влезе Владимир и Бојана си најде друштво многу слично на неа па веднаш се промени за 360 степени. а тој па Владимир кој дебил беше неможев да си поверувам на очите... :rofl: арно што сам си посака да излезе зашто несакав да гледам ГБ заради него. :lol:
    А фаворити кога подобро ќе размислам и немам затоа што кај сите по нешто ми смета ... ете можам да го наведам нашиот Лестер кој е приземјен дечко и никогаш не озборува туку ако има нешто да каже им го кажува тоа во лице, а покрај него ги обожавам и Брендон И Никола. :*

11. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    a зошто нашиот го викаат Лестер? :?: :?: од тука ли си го носи прекарот или :?:

12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Го гледаше ли некој пресекот на денот? Па поголеми кретени од Маријана и Немаш нема да се родат. Цела куќа ја демолираа, таа Маријана к***иче невидено, незнам како ја трпи овој Немеш. А тој па заљубен па заблуден ко да п***а во живот нема видено, се фатил за оваа Маријана ко слеп за стап. Ма двејцата рака под рака и НАДВОР!
    http://www.veliki-brat.org/Vesti/Nemes- ... Video.html

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Значи што беше работата вчера зошто се скараја Бојана и Маријана ??? не го гледам редовно ова ќе може да ми каже некој ;)

14. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Јас мислам дека му е тоа уметничко име од порано и бидејќи се тројца Никола во куќата , така го викаат.

15. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Не гледав вчера преглед на денот, има некое видео од стриптизот на Лестер и од Маријана кога кршела низ исповедаоница?? :D :D

16. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    И јас не гледав бидејќи немаше, џабе дремев до 12 саат :lol: После на Сител 3 околу 17 часот обично го даваат прегледот на претходниот ден.

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707

Сега во текот на овај преглед беше стриптизот на Лестер

18. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    3.308
    ^ Ни С од стриптиз немаше и јас на овој 50 евра за 15 мин да му дадам хехехе а за убав, убав е :) .

Леле овој Немеш не го можам, уууф мн ме нервира.... Што се замислува тој, нон стоп има некои испади... Божее..... :^)

19. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Типичен глупак! Се занесува, мисли кузнае кој е, кузнае кај е. Ќе му дојде крајот.

20. BettyBoop25

BettyBoop25 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    1.107
    Aххххх, оној Немеш ( макрото ) како што си го вика Маријанчето, одвратен преееееодвратен е ауууу неможам да ги гледам со Маријана заедно под рака и ајт чао од куќата.Оваа о***пијава Маријана со сиот ум си мисли дека Немеш ќе ја земе за жена хаха ооо па му вика ( ја хочу ван хочу да идем кучи и овој Немеш и вика које кучи ) хахахаха па се налути к***ичето.Значи типката знае дека нејзините од дома се откажале од неа, и мајка е изјави дека немаат тие ќерка дека се откажале од неа, и кај ќе оди оваа о***пијава ? Мајката од Немеш воопшто не ја сака, многу нормално и јас да имам син и да го гледам син ми со онаква парталка и јас нема да го пуштам да биде со неа.А она што го направи некни кога ја демолира куќата беше врв на нејзините глупости, простачка бе 27 години има типката и со дете и онака се понаша с с с с, и оној Немеш дете невидено, недораснат.Абе ајде да ги баталиме овие простациве, туку срцки ми се Никола, Лестер, Хорват и Дуле.Леле Дуле само насмеан е и само нешто кажува требало-нетребало, ама срцки се навистина сите освен Маријана и Немеш бљак одвратни ....