Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Еве ви да си исплакнете очи малце ;)

На 2468, crazylady, Tanny и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Леле срце е, му предлагам брак бе одма, таман реков, четврток двојна венчавка, а Хртс ќе ни пеат :D

3. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Не дека личи, но станарите го третираат ко геј, а ова го заклучив по прашањето кое му го поставија: “Што тој чувствува кон Лестер?„ :?:. Супер ако не е! Најмногу се разочарувам кога ќе видам вака убав маж и уште геј.

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Веројатно дека ги носеше костимите од Сораја и му давал комплименти на Лестер, а баш сабајле гледав дека ич не му било важно што ќе мислат другите тој тоа си го мисли и си го чувствува и слободно си го кажува е вака баш рече затоа и ми се свиѓа карактерно дирекетен е и не му е проблем да ти каже што мисли искрено, ако поделил комплимент на машко во случајов за задникот на Лестер не го прави тоа геј ( барем не според мене), ама за гледаност станарите што не ќе измислат и направат нели, во двете се имаме уверено, посебно со тоа второто под јорган ..

5. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Покрај Хори и Сара сега ми стана фаворит и Брендон. Закон човек, закон!
    А забележавте ли дека Никола и се подлизуваше на Сара ради номинациите!? |(
    Зошто претходно две реченици неможеа да сврзат а сега оддеднаш и се потпрснуваат помалку а? аха да, ќе биде ќе биде... ;)
    Затоа Цаки паметна на номинациите му го тури со тоа што му даде еден глас.
    Кралица е жими се! :lol:

6. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    Брендон,пред се е мн. културен човек.Порано ми беше смешен,не дека и сеа не ми е :D
    Може глуми некое свое лудило,но го глуми со стил.
    Сорајка ми е топ,зашо нема кај нејзе нема трте-мрте се си кажува.
    А Маријана,Немеш и Бојана толку се одбивни...
    Само се прашувам шо толку несака Маријана да излезе сега,зашто исто и е.Сигурно нема да и го заборават тоа ако седи подолго или ако собере повеќе пари.

7. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Џабе викаат дека е Брендон педер, мене ми е баш ок дечко. Се гледа дека е прошетан, паметен и што е најважно не му е важно што мислат другите. Инаку фаворити ми се Лестер и Никола си ги обожавам.

На vikica.s му/ѝ се допаѓа ова.
  8. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    брендон,никола и лестер...ух каква убавина,каков шарм...не знам кој од кој е посекси...
    немеш е едно одвратно,исфрустрирано суштество кое не знае што да прави со себе..а хорват е срце....

9. simona.slatka

simona.slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Оваа година е закона хахаха се одлепени се :) А за Маријана и Немеш коментар катастрофа, сирот нејзин маж ццц...

10. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Значи поголема лицемерка од Бојана нема во куќата. Не дека ги оправдувам во тоа што го прават, ама таа беше прва што ја прифати врската на Немеш и Маријана па цело време со нив, како што гледавме и самите...куме куме :rofl: и сега оп влезе Владимир и Бојана си најде друштво многу слично на неа па веднаш се промени за 360 степени. а тој па Владимир кој дебил беше неможев да си поверувам на очите... :rofl: арно што сам си посака да излезе зашто несакав да гледам ГБ заради него. :lol:
    А фаворити кога подобро ќе размислам и немам затоа што кај сите по нешто ми смета ... ете можам да го наведам нашиот Лестер кој е приземјен дечко и никогаш не озборува туку ако има нешто да каже им го кажува тоа во лице, а покрај него ги обожавам и Брендон И Никола. :*

11. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    a зошто нашиот го викаат Лестер? :?: :?: од тука ли си го носи прекарот или :?:

12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Го гледаше ли некој пресекот на денот? Па поголеми кретени од Маријана и Немаш нема да се родат. Цела куќа ја демолираа, таа Маријана к***иче невидено, незнам како ја трпи овој Немеш. А тој па заљубен па заблуден ко да п***а во живот нема видено, се фатил за оваа Маријана ко слеп за стап. Ма двејцата рака под рака и НАДВОР!
    http://www.veliki-brat.org/Vesti/Nemes- ... Video.html

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Значи што беше работата вчера зошто се скараја Бојана и Маријана ??? не го гледам редовно ова ќе може да ми каже некој ;)

14. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Јас мислам дека му е тоа уметничко име од порано и бидејќи се тројца Никола во куќата , така го викаат.

15. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Не гледав вчера преглед на денот, има некое видео од стриптизот на Лестер и од Маријана кога кршела низ исповедаоница?? :D :D

16. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    И јас не гледав бидејќи немаше, џабе дремев до 12 саат :lol: После на Сител 3 околу 17 часот обично го даваат прегледот на претходниот ден.

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707

Сега во текот на овај преглед беше стриптизот на Лестер

18. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    3.304
    ^ Ни С од стриптиз немаше и јас на овој 50 евра за 15 мин да му дадам хехехе а за убав, убав е :) .

Леле овој Немеш не го можам, уууф мн ме нервира.... Што се замислува тој, нон стоп има некои испади... Божее..... :^)

19. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Типичен глупак! Се занесува, мисли кузнае кој е, кузнае кај е. Ќе му дојде крајот.

20. BettyBoop25

BettyBoop25 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    1.107
    Aххххх, оној Немеш ( макрото ) како што си го вика Маријанчето, одвратен преееееодвратен е ауууу неможам да ги гледам со Маријана заедно под рака и ајт чао од куќата.Оваа о***пијава Маријана со сиот ум си мисли дека Немеш ќе ја земе за жена хаха ооо па му вика ( ја хочу ван хочу да идем кучи и овој Немеш и вика које кучи ) хахахаха па се налути к***ичето.Значи типката знае дека нејзините од дома се откажале од неа, и мајка е изјави дека немаат тие ќерка дека се откажале од неа, и кај ќе оди оваа о***пијава ? Мајката од Немеш воопшто не ја сака, многу нормално и јас да имам син и да го гледам син ми со онаква парталка и јас нема да го пуштам да биде со неа.А она што го направи некни кога ја демолира куќата беше врв на нејзините глупости, простачка бе 27 години има типката и со дете и онака се понаша с с с с, и оној Немеш дете невидено, недораснат.Абе ајде да ги баталиме овие простациве, туку срцки ми се Никола, Лестер, Хорват и Дуле.Леле Дуле само насмеан е и само нешто кажува требало-нетребало, ама срцки се навистина сите освен Маријана и Немеш бљак одвратни ....