Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
  2. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.018
    Допаѓања:
    11.760
    Брендон многу ми беше антипатичен на почетокот. Можда затоа што цело време гол беше (во гаќи де), а јас со татко ми се погодуваше да гледам :$ .
    Ама срцка ми е сега. Се гледа дека не се замара многу многу со никој од таму и си тера по свое. А најинтересен ми е што многу знае да ги изнервира.
    Нашиот Лестер ме зачуди колку прибран дечко е. Мило ми е искрено.

3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Леле вчераааа :^) на што се луѓево во куќава бе ? ! :?: :lol: Пола за во лудница пола за во јавна куќа |(

Лестер и Никола единствените нормални во куќава !!! :!:

На ciribiribela и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Зошто се скараја Бојана и Маријана ????

5. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Мене пак напротив баш ми беше интересен прегледов вчера.Шоу па тоа е риалити а не као демек сви се фини и се сакаат, пријатели се а уствари знаеме дека сите се дојдени таму за пари а не да стекнуваат пријателства...
    Немеш ми е исфрустрирано детиште кое нема врска од реалност...Он си мисли дека е животот е бајка. Глупак! Многу ме нервира и баш е фејк и уфилман...
    Маријана е мистерија жива...кој знае каков живот имала надвор! Али Немеш го врти :rofl: и ми е баш мило зашто кога ќе излезе нема да знае кај се наоѓа ќе пукне од мака :rofl: Штета што нема реално шоу по ВБ 8)
    А Бојана ми е тешка злобница и љубоморна е на сите! Нирмал ми е у пакет со Бојана! Најзлобни се
    Дуле е некогаш досаден и стварно нервира....али е доста паметен ( стара школа ) џабе им се факултети на сите кога дуле има животно школа....
    Лестер е педер дефинитивно барем според мене ( све за женски гласа да се исфралат и од многу други ситуации ) Никола е срце и е многу добар.Брендон е луд 100% ама некад и он претерува и станува небитен и замара!
    Сара и Хори ми се фаворити....Ги обожавам! Они на крај и ќе биднат заедно ја така мислам...а и си одговараат :inlove:

6. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Koга има преглед на денот на Сител ??? :?:

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Квин ги познаваш лично ти ?
    Искрено не можеш да знаеш точно како се чувствува Бојана (и самата признала читав на некоја страна) дека си одела против себе и никогаш не би ги подржала Немеш и Маријана и за тоа многу се кае, и сега веројатно кај некои луѓе има погрешна слика, а тоа го има со влијание на Маријана, да не коментира таа, ако сметала дека Бојана и Немеш (а и се приметуваше на почеток, мислам пишав и овде на почеток дека се убав пар) има некоја хемија, ако тоа го приметила кучкана немаше да го заведе туку ќе помогнеше да има нешто помеѓу Бојана и него.
    А сега испаѓа таа светица, Бојана злобница, плус тоа можда Бојана искрено од срце сакаше да и помогне на тој начин што цело време и зборувала за ќерка и, дека ќе си го уништела животот (тоа би го кажувала само од љубомора или од симпатии кон Немеш?)
    И немој да тврдиш дека Лестерко бил педер те молам, ако беше педер ќе му делеше комплименти на Брендон (а тој културно го замолил значи Лестер го замолил Брендон)ко што прочитав да не му дели комплименти)

На sarrra му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sarrra

sarrra Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    7
    :o Тоа е тоа кај нас никогаш не знаеме да го почитуваме она што е наше било тоа да човек на место или не
    Значи не ве бендисуваа Вики и Кики биле расипани, е сега дај кажете што направи Лестер погрешно за да го плукате човеков

9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Оваа Маријана уште еднаш ако влезе во исповедаоница и рече дека се кае и дека и жал за нејзина цурица, ќе и мавнам бокс преку телевизор! :D :devil: Да ми кажуваше некој дека има некој ваков без грам мозок немаше да верувам!!! :o :fubar:
    Еднаш да згрешиш да се покаеш ајде, двапати да згрешиш да се покаеш ајдее :!: , ама 100 пати да згрешиш и по 100 пат да се покаеш, епа ти фали мозок дефинитивно, или немаш евентуално! |(

10. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Лукс не ги познавам лично ама ги гледам и тоа е мое мислење!
    Па добро чим не ги подржава и е против неверество што беше залепена со нив како свеќа нон стоп заедно, па и кума им бидна абе ајде :!: Бојана беше присутна на журката кога Маријана му се пушташе на Владо, што не и кажа тогаш или пак пред тоа воопшто не требаше ни да се дружи со Маријана ( да да као жал и паднало за неа ) него и требаше Владо да и каже а на оваа толку и требаше си најде разлог само да ги скара...Пре очигледно е дека на Бојана и се допаѓа Немеш уште од почеток да не се вмеша Маријана а и не е само она крива него и Немеш е исто крив...тоа ти е женска суета. Ни Маријана не е светица далеку е од тоа ама Бојана и го видовме лицето на првите јавни номинации кога ја номинираше Маријана а пред тоа се колнеше ја тебе никад исто и за Немеш кога беше ЕУ кога избрза и си кажа 2 поени му давам на Немеш :puke: и на Тамара а цело време беа заедно бојкотираа, најгласна беше ццц тактика ти е тоа. Манипулатор е Бојан/а :^) И мене ми беше нормална на почеток и фаворит ама се у*ра злобна е и љубоморна на сите! А Маријана е прича за себе, она не знае кај се наоѓа сакаше нешто да постигне као шоу ау ау на таа карта играше до победа....и двете ја зборат вистината една за друга наше е да пресудиме и да видиме што и како е! Мизерни ми се и двете мада Маријана ја жалам и ќеф ми е што си го игра Немеш и си го врти на мал прст заслужено ( така и му треба на него самопрозван ''алфа мужјак'' :rofl: додека Бојана е злобна и и се гледа во очите ! Мада до крај има уште месец дена све ќе се дознае!
    А Лестер е скриен педер ( може и не е не сум му светела ама понашањево негово води на тоа да го мислам ) :rofl:
    Они си се сами пријавија и изложија цела јавност да ги коментира па така и јас!
    Ова е само моја видна точка како јас гледам на укуќаниве што не мора да биде исто како твое! ;)

бтв Ти ги познаваш лично !? :)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Абе виде некој дека се бакнуваа Сара и Маријана кога беа пијани или..?! :^)
    И гаќи и се им се видоа...Една на друга си кажуваа колку се ,,јаки'' :D Како ми беше смешно поим немате! И Маријана кога почна да им игра на овие заспаниве на креветот :o ц ц ц...е стварно се откачени нема што! Утредента не ни зоруваа помеѓу себе, се испогалија и избакнуваа вечерта, тоа е најбитно :!: :rock:

12. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    И јас мислам дека уште и се допаѓа, и сето тоа кумо кумо беше само маска... Мислам дека никогаш не ја поднесуваше Маријана туку дека само "добро" глумеше :)

13. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    може ли да ставите видео да видам што направила маријана на забавата додека била пијанаа :d:

14. sarrra

sarrra Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    7

хахаха дајте бе пуштете некое линкче да видиме и ние ја не гледав пресек :D

15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    http://www.youtube.com/watch?v=Jw9zwA-m ... re=related

16. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Сара е цар! На почеток многу ме нервираше, мислев дека е некоја фуфа,шмизла..а сеа! Ја обожавам,толку е искулирана,најфенси им е!!! :lol: Сара,Лестер и Никола ми се фаворити!! :inlove:

На smiley-94 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Кога сме кај фаворити ми се Никола Маврович, Никола македончето наше и Брендон :inlove: :inlove:

П.С. Брендон хомосексуалец е или ??? :rofl: :rofl:

18. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    10000000000% e :rofl:

19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303

Па во почетокот имаше привлечност помегу Бојана и Немеш,но оваа Марјана к*рвичката се вмеша...
    А Бојана баш поради тоа се отргна од Марјана и Немеш,поради Немеш...Бојана сфати дека Марјана си игра мајтап со Немеш,дека флертува со кој и падне кога е пијана а дека Немеш е корав-заљубен во Марјана и Бојана се отргна кога виде дека не може да му ги отвори очите на Немеш...барем тоа е моето мислење ;)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    значи сите убави машки се обратни :( :( :( ;( ;(