Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Не мисли на Нирмал него на Хорват ( ама он не е словенец него хрват ).

Иначе поглупаво не можеше да биде вечерва а баш мислев дека ќе биде интересно ај можеби неделава ќе биде интересна! :)

2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Што бараат сега овие тројца во одпадот?

3. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    Ајмо час реприза од 18.35ч.

4. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Овој Немеш на живци ми игра :@ :@ Дај нека си иде,сите пари ги потроши он,агресивен бил..дома така да не кршиш случајно.?! :^) :x

5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Го шибаат Немеш за сите пари :lol:

6. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    извинете ама тоа за мене е живо с..ње :tmi: :swear: :worried:

7. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Што се десило?? ^_^ :D :D

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Зар старите ги вратиле назад во куќата, а другиве на одпад ? :tmi:
    Таа козметичарката Драгана влезе назад ?, баш сега ме интересира како ќе се однесува таа, а и другите кон неа.

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.999
    Добра фора му е ова на братов, иако Немеш си заслужи малку рибање, ама сепак, ептен будала ќе испадне. Братот му рече на Немеш дека неговата песна на јутјуб била преслушана 700,000 пати и поради тоа е номиниран за награда од некаква си фондација Адрија од срце или така нешто, и ако победи ќе треба да оддржи говор од две минути. Лажните(исфрлените)станари треба да го убедат во ова дека е целосна вистина и ако упеат во тоа, ќе им бидат вратени парите во наградата што ги дадоа за Ема.
    Немеш оди наоколу пун со себе, со главата во облаци :D Оф како ќе си се спушти на земја :rofl:

На KuklickaSk и la-chicka им се допаѓа ова.
  10. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Ноќеска гледав..
    ГБ му кажува дека неговата песна има преку 700.000 прегледи на youtube (проверив - точно е) и му прави филм дека во договор со неговиот менаџер конкурирале со песната (негде) и као божем е потенцијален победник, па ако биде победник ќе треба да се обрати во ЖИВО на доделувањето и за таа цел да смисли говор.... се испомоча мажево од радост :)

канкус...имаш право :)
    едноставно неможам да седнам да гледам 2 саати некој филм...немам ни концентрација, ни живци, ни време...а ова сра*ево си брмчи на ТВ без обврска да го гледам ( СДК додека правам милион работи по дома )

11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Така така му треба на Немеш..паметно е ова од страна на Големиот Брат,бидејќи поради Немеш и неговото кршење и трошење пари без врска во куќата беа одземени многу пари од наградата.Сега со овој срам ќе им ги врати парите барем тие 35.000 мислам дека беа... :^) а можеби и овој малку ќе се опамети...

Битно Велики Брат моментално ми стои како да размислува за останатите кои што се во куќата не се криви тие па поради еден гуп Немеш да губат од главната награда...А вака кој си е крив тој ќе си "плати".. ;)

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    :D Немогуч е братот, што не ќе му текне, цар !
    Убава лага, интересно ќе биде ко ќе му каже дека не е вистина, го немам гледано ја одамна, друго што се случуваше ?
    Брендон и Лестер што праат?

13. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Мене ме нервира тоа што прегледот на денот го даваат накај 23:30 ептен пореметија се` со тоа сериите турски,индиски.. |(

А вчера баш кога даваа преку ден вклучување во живо седеа во одпадот и Брендот гледам седна до Лестер и го прашува како спиел,и овој нашиов му вика Абе не гледаш дека те игнорирам :^) седев таму станав и дојдов тука за да не седам со тебе да не те слушам а ти по мене :?: :^) досаден си,мене некој да не ми зборува 2 дена како што не ти зборувам јас на тебе немаше во очи да го погледнам а не да го прашувам како спиел ..
    И овој Брендон како и обично почна да филозофира... :lol: :lol:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Мене не ми беше јасно што е финтата со тоа да станарите го убедат Немеш дека тоа е вистина ????
    па колку е он исфилмуван нема сила која ќе го убеди дека не е вистина, дури и сто пати да му кажат дека лаже братот он ќе си верува во таа вистина што му се допаѓа

- А ја слушнавте ли Маријана - јоој како ми је криво да због једне грешке (кршењето) будем погрешно претстављена...то нисам ја :lol: :lol: , козна шта(или) што че људи мислити сад за мене

15. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    синоќа кога беше прегледот на денот???.. јас чекав до 23:45 , ама дадоа вести и си легнав :D

16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Да да нешто се лути Брендон и Лестер.Не дека не комуницираат,ама не се дружат демек нештоо.Овој Лестер му кажал дека он неможе да се дружи со мажи што се облакаат како жени и играат стриптиз :D
    Баш вчера Брендон збореше дека му е криво што не се држат више.. :wasntme:

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А добро на нашиов му било криво, а тој што игра ако не стриптиз, стомачен танц ? :o
    Глупа постапка, да го игнорираш само затоа што се соблекол гол и играл и се облекол ко женско не е доволна причина мислам, само си ствара самиот непријатности за себе и нашион и Брендон.
    Да му се паднеше некому друг улога за женско да биде кралица ќе мораше да ја носи, што мислите, ќе ја испочитуваше одлуката? Мене од страна на Брендон тоа баш ми е кул, што не се спротистави, ем беше интересно, ем зголемен рејтинг на гледаност .

18. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Целта на Велики Брат со ова лажењево е мислам Немеш да види како е кога сите станари ќе го лажат и кога ке тресне на земја малку да се освести и да "наплати" за се` што протроши од главната награда...

А во врска со Брендон и Лестер јас слушнав нешто демек Брендон велел дека на Лестер му било криво и му љубоморел на Брендон поради тоа што тој извел подобар стриптиз :lol:

Луд е Брендон .. :inlove: а Лестер е онака смирено слатко човече :inlove: дури се слатки кога се во некој конфликт меѓусебно :lol:

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
  20. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.196
    Хахах, мене ми делува дека Лестер укапирал дека Бренодн е малку геј и дека цело време му се пушта па му станало незгодно и сеа незнае како да го откачи па изведува дека нешто демек му е љут :D
    Неам гледано од неделата што се случува но според муабетиве погоре, така ми делува :)

На Valerin, Miss-Independent и la-chicka им се допаѓа ова.